Billede af Sheraton Vistana Resort, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Sheraton Vistana Resort
Florida


Til salg: £ 750 *
Feriested: Sheraton Vistana Resort
Land: Florida
Uge: 2 Flydende
Sæson: Prime
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Fast uge 29 + 15

Lav en forespørgsel
Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Hvis du søger at flygte til et sted, hvor monotoni ikke eksisterer, og solskin er vedvarende, overveje timeshare På Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Der er altid noget at lave på dette feriested, hvad enten du bor på stedet eller eventyr på en af ​​de mange nærliggende parker. Et af de mest populære rejsemål for overnatning i området byder på udvej af rummelige villaer og lejligheder, der passer til enhver fest, sammen med fritidsfaciliteter såsom basketballbaner, opvarmede swimmingpools, en massageservice og spabad og et fitnesscenter på 24-timen. Transport til de lokale parker - som SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World - er nemt, uanset om du kører eller bruger de forskellige busser og pendulkørsler.

Når du vender tilbage til udvej efter en spændende dag ud og om, skal du lave mad i dit fuldt udstyrede moderne køkken eller bestille i fra en af ​​de mange nærliggende spisesteder. Du kan endda spise på stedet på Flagler Station Bar and Grill - der er navngivet for amerikansk industriist Henry Flagler, en af ​​grundlæggerne af Florida East Coast Railway - i en uformel atmosfære. Til din næste timeshare investering, Rejse og fritid gruppe Kunne ikke være mere tilbøjelige til at præsentere Sheraton Vistana Resort.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Handicappede enhed, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (60.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Fiskeri (15.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Sø (Nærliggende), Live Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Racquetball (5.0 miles), shoppingområde (i nærheden), vandski (i nærheden)
Lufthavn
Orlando International - (18 miles - 28 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi købte denne timeshare til dens placering, 24 timers sikkerhed, og fordi vi blev trætte af at blive proppet ind i skuffende, bugredede værelser i Amerika. Standarden for lejligheder, som for nylig blev renoveret og renoveret, er høj, udvekslingerne er lette, og vi har haft mange gode ferier her. Vi finder denne fredelige udvej en velsignelse efter Disney Parks, som alle er inden for nem adgang, ligesom Pirates Cove Golf, restauranter, kemiker og indkøbscentre. På stedet findes puljer, søer med ænder, supermarked, restauranter med afhentning og roomservice plus en stor jacuzzi i soveværelset - lykke til trætte fødder! Dette er to prime uger, der kan bookes når som helst på året afhængigt af tilgængelighed inklusive skoleferier.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1394 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.