Foto af St. James Club, Caribien
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
St. James Club
Caribien


Til salg: £ 1,000 pr. Uge *
Feriested: St. James Club
Land: Caribien
Uge: 40 - 41
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Mamora Bay, St. Pauls, St. Johns, Antigua og Barbuda

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Oplev et karibisk paradis i form af timeshare på St James Club, Antigua. Dette bedøvelse resort med alt inklusive ligger på en hundrede hektar sydøstlige halvø, et eksklusivt gemmested. Atmosfære her kan sammenlignes med en afslappet strandklub, men standarder og service her er alt andet end afslappet. Gæster og ejere kan vælge at trække sig tilbage fra verden eller forfølge spændingssøgende vandsport, for blot at nævne en lokal rekreation.

Udvej tilbyder et bredt udvalg af enten værelser, suiter eller villaer. Nogle af disse tilbyder direkte adgang til stranden med private terrasser og overdådige indendørs møbler. Vores kunder fortæller os, at de elsker at besøge år efter år for at se, hvad der er nyt - udvej har et ry for konstant at geninvestere for at give gæsterne den bedste oplevelse muligt. Dip en tå i det kølige blå vand og drage fordel af de gratis vandsportsfaciliteter (kajaksejlads, vandcykling og katamaran sejlads er alle på tilbud). Der er også seks puljer at nyde, sammen med et helt nyt fitnesscenter, salon og spa. De imødekommer endda fuldt ud familier, med dedikerede børns faciliteter.

Fire restauranter på stedet kan rumme enhver smag, fra afslappet til kontinentalt. Alternativt kan du spise i hyggelige omgivelser med et fuldt udstyret køkken og spisestue til din rådighed - perfekt til mere intime aftener under solnedgangen. For dem, der ønsker at lounge, vil personalet bringe drikkevarer direkte til dig, selv blande dem direkte på stranden! For en flugt, der er et snit over resten, kan Travel and Leisure Group timeshare-mæglere ikke tale stærkt nok af St. James Club.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Jacuzzi / boblebad, Svømmebassin, Salon, Spa Massage: Ansigtsbehandlinger, Neglebehandlinger, Kropsbehandlinger, Gavebutikker eller aviskiosk, Fitnesscenter
Nærliggende faciliteter
-
Lufthavn
-

Tjek ind / ud
15: 00 - søndag, fredag, lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Dette ejerskab har 35 år tilbage til leasingperioden
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2772 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.