Billede af Sunset Beach Club, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Sunset Beach Club
Spanien


Til salg: £ 3,000 pr. Uge *
Udvej: Sunset Beach Club
Land: Spanien
Uge: 32 - 33
Sæson: Peak
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Stress fri sjov i solen venter dig med timeshare På Sunset Beach Club, et strandpromenadeparadis beliggende kun 20 minutter fra Malaga lufthavn, Spanien. Du vil opleve fire stjernede ubesmittede hotellejligheder, alle udstyret med tekøkken og balkon - vælg dit udsigtspunkt fra det mousserende havs udsigter eller bjergens skyline, der perfektgører for at fange solen om aftenen. Du kan vælge at gøre så lidt eller så meget som du vil - resort faciliteter omfatter to store puljer sammen med en baby / toddler pool for yngre børn, og hotellet er ideelt placeret for beachgoers, med den største strand kun to minutters gang , Og en mindre strand fem minutter væk.

Det spanske folk er verdensberømt for deres yo de vivre og sociability, og det afspejles i det hjælpsomme og høflige personale på Sunset Beach Club. Små detaljer er godt gennemtænkt her, med hotellets hotelbutik, der byder på en bred vifte af mad og købmandsvarer sammen med friskbagt brød og croissanter hver morgen, og glem ikke at prøve udvejens Luna Bar lige ved siden af stranden. Rejse og fritid gruppe Kan tilbyde garanteret afslapning på dette timeshare udvej.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Øvelsesudstyr, Fiskeri, Supermarked, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (indendørs / udendørs), Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Malaga - (9 miles - 14 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Lejlighed 931 ligger i enden af ​​korridoren i en fløj kendt som Mariner Heights. Denne lejlighed har udsigt over havet fra tre sider og selvfølgelig fra taget, der serveres af en vindeltrappe inde i lejligheden.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1896 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.