Foto af Club La Costa Marina del Sol, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club La Costa Marina del Sol
Spanien


Til salg: £ 2,000 pr. Uge *
Feriested: Club La Costa Marina del Sol
Land: Spanien
Uge: 29 - 30
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Fortsat til uger 29 + 30 - brugt som flydende

Lav en forespørgsel
Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En destination året rundt som Costa del Sol, Spanien, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare or Fraktioneret ejerskab Her en ideel ferie investering. Club La Costa på Marina Del Sol tilbyder mere end blot adgang til de mange nærliggende strande. Du vil aldrig kede dig med det brede udvalg af faciliteter og aktiviteter enten i eller kort afstand fra feriestedet. Det unikke layout betyder, at selv i højsæsonen kan du slappe af i fred. Overnatning er udstyret med en række studio-, 1-og 2-værelseslejligheder, som giver dig mulighed for at bestemme, hvad du har brug for, mens du er væk.

Afventer dig på feriestedet er der tre pools, et væld af restauranter og snackbarer, der spænder fra familiebedrifter til hyggelige kroge, der er reserveret til par og et underholdningsprogram med forskellige shows og hele dagen kids club. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med arbejde på din solbrunning eller udforske det velhavende lokale område, og nyd derefter cocktails, mens solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare og Fraktioneret ejerskab Til videresalg med Club La Costa på Marina Del Sol.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Spillehal, Supermarked, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga - (17 miles - 27 km)

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1902 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.