Billede af Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Til salg: £ 7,500 *
Feriested: Marriotts Club Son Antem
Land: Mallorca
Uge: 1 Flydende
Sæson: Platinum
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerne, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Hvis timeshare Du søger efter er en udvej, der giver en sand flugt fyldt med Middelhavet atmosfæren Rejse og fritid Gruppen er stolt af at præsentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spanien. Denne udvej sandet omgivelser vil transportere dig til et privat, 680-acre strandparadis, der brister med naturlig skønhed. Her kan du vælge at gøre så meget eller så lidt som du vil - arbejde på din sving på en af ​​de to golfbaner i nærheden omkring 18 hulge, slappe af i en af ​​feriestedets tre svømmebassiner, få et volleyball eller basketballhold sammen for at drage fordel Af on-site domstole, eller endda drage fordel af forskellige sommer vandsport med sådanne faciliteter en kort køretur væk. Alternativt kan gæsterne udforske Mallorca's rige kulturarv ved at besøge nærliggende museer eller besøge en af ​​de mange lokale restauranter.

Du finder alt hvad du behøver i en timeshare her; Et fuldt udstyret køkken og bryggers vil være til din rådighed sammen med højhastighedsadgang til internettet, så du kan holde kontakten med dine kære, der ikke er heldige nok til at deltage i dig. Slap af i slutningen af ​​en varm dag i din boblebad eller giv dig en tur til det tilstødende spa. Du kan selv lave den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Guld 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platin 14-15, 29-34


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

2020 booking sikker fra 19.-25. Juli.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 4114 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.