Billede af Club Las Calas, Lanzarote
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Las Calas
Lanzarote


Til salg: £ 1,000 *
Feriested: Club Las Calas
Land: Lanzarote
Uge: 17
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Nyd hvert øjeblik med timeshare på Club Las Calas i Lanzarote, Spanien. Fra det øjeblik du ankommer, vil du blive mødt af en af ​​feriestedets venlige portnere, der vil tage din bagage til din luksuriøse lejlighed, som har en fantastisk udsigt over "Lunar Landscape", som området er berømt for. De hvide sandstrande i Papagayo og Playa Blanca er mindre end en halv mil væk, men hvis du hellere vil være i udvej og lounge ved poolen, er der fire at vælge imellem - hver sammen med sin egen idylliske feriested. Din lejlighed vil være et eller to soveværelser, eller hvis du har en stor familie, sove op til seks i en af ​​de overdådige penthouses.

Hvis du leder efter en blanding af sjov, underholdning, afslapning og foryngelse, er dette feriested et ideelt sted for dig. Familier med børn er velkomne med åbne arme, og der er daglige aktiviteter hostet af udvej personale for børnene at nyde. Hvis du ikke vil miste din regelmæssige rutine på ferie, skal du benytte fitnesscentret, squashbanerne og saunaen. De fleste nætter udvej tilbyder levende underholdning uden ekstra omkostninger, så du vil aldrig kede sig. For en allround timeshare, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Club Las Calas.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Arrecife - 6 miles / 9 km

Tjek ind / ud
TorsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1736 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.