Billede af Chapel Stile Apartments i Langdale, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Chapel Stile Apartments på Langdale
England


Til salg: £ 2,500 *
Resort: Chapel Stile Apartments at Langdale
Land: England
Uge: 36
Sæson: Rød
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Great Langdale, nær Ambleside
Cumbria, Cumbria, LA22 9JD, England

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Set i en dejlig landsby indstilling, timeshare ved Chapel Stile Apartments ligger kun få minutters gang fra Langdale Estate. Lejlighederne har en fantastisk udsigt over de omkringliggende fæller og er blevet omdannet fra en gammel cumbrian farmhouse. De ligger i haver, der løber ned til Great Langdale Beck. Nogle af Englands fineste vandretur er til rådighed lige udenfor døren. Fremragende mad og Lakeland gæstfrihed er tilgængelig på Wainwrights 'Inn.

  Fritidsfaciliteterne på Chapel Stile Apartments er tilgængelige for beboerne for at få privat brug af såvel som fuld størrelse snookerbordet.

  Chapel Stile Apartments på Langdale

  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
  Resort faciliteter
  Spillehal, Restaurant, Sauna,
  Nærliggende faciliteter
  Biludlejning (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Bådsejlads (5.0 miles), Børnebassin (Nærliggende), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Golf (11.0 miles), Supermarked Frisør (Nærliggende), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Sø (Nærliggende), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (5.0 miles), Legepladsområde (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Spa ), Squash (Nærliggende), Svømmehal (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (5.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (Nærliggende), Wind Surfing (5.0 miles),
  Lufthavn
  Manchester - (120 miles - 193 km)

  Tjek ind / ud
  Søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Efter 25 meget lykkelige år at eje vores Timeshare uge i begyndelsen af ​​september på Chapel Stile i Cumbria (en del af Langdale Luxury Timeshare Estate) skal vi desværre sælge det nu på grund af udvandring til Australien.

  Chapel Stile 1 er en smuk lejlighed, der for nylig er blevet renoveret og renoveret til en meget høj standard. Det kan sove maksimalt 8 mennesker. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og en af ​​sofaerne i stuen omdannes til en seng. Der er ved indgangen en smuk åben plan fuldt udstyret køkken / stue / spisestue med udsigt over den smukke have og Langdale Beck og ligger i samme bygning og lige ved siden af ​​Wainwrights Pub. På en dejlig dag er det fantastisk at sidde i haven og få en picnic eller en drink eller begge dele. Puben gør lækker mad og masser af valg af drikkevarer, herunder lokale øl. De har også en quiz aften gennem ugen, og der er masser af ugentlige aktiviteter arrangeret af ejendomsdetaljerne, som vil blive givet til dig ved indtjekning. Hvis du bliver ejer, kan du ansøge om et ejerkort, som giver dig mulighed for 15% rabat alt hvad du køber rundt i gården, herunder mad og drikkevarer.

  Også ved indrejse er der den første af to badeværelser og knyttet til det er en sauna. Der er også et brusebad og toilet. Der er tv og et lydsystem i salonen og masser af spil og nogle bøger.

  Ned ad korridoren til soveværelserne er badeværelse nummer to, der har et bad samt et brusebad.

  Ved siden af ​​lejligheden er der yderligere faciliteter til brug for alle lejlighedsejere på Chapel Stile. dvs. yderligere brusebad og toilet, omklædningsfaciliteter, vaskemaskine og tørretum og et snookerrum.

  Der er to dedikerede parkeringspladser på bagsiden af ​​ejendommen til Chapel Stile 1. Lejligheden er den største i komplekset og ligger i stueetagen.

  Check ind er på en søndag i puben, hvor du modtager gratis te og scones med marmelade og fløde ved ankomsten. I år er check-in dato søndag 8th September 2019. Lejligheden vil alle blive rengjort og sengetøj leveres efter behov. Også leveres er vaskevæske, håndklæder, viskestykker og opvaskemaskine tabletter.

  100 værfter op ad vejen i landsbyen er Co-op, der sælger stort set alt hvad du måske har brug for. Aviser, mad, gaver og der er en café ovenpå.

  Inkluderet i salget vil fuld udnyttelse af faciliteterne på hovedboligen lige ned ad vejen inklusiv smuk swimmingpool, børnebassin, jacuzzi, dampbad, sauna, spa, hvor du kan nyde mange dejlige afslappende behandlinger, og der er også barer og restauranter. De har også computer og internetfaciliteter. I lejligheden kan du logge på Wi-Fi-systemet.

  Langdale Valley er himlen på jorden, og der er masser af vandreture, du kan gøre fra din hoveddør, så du behøver ikke engang at køre overalt. En dejlig tur på lejligheden ned langs Langdale Valley vil tage dig til The Old and New Dungeon Ghyll hoteller og National Trust pub Stickle Barn. Hvis du ikke har lyst til at gå, er der en bus der og tilbage, og hvis du er den rigtige alder, er det gratis med dit buskort.

  Et stenkast væk er de smukke landsbyer Grasmere og Ambleside med masser af lækre indkøb og caféer og restauranter. Også inden for en kort køretur er der Coniston og Hawkshead og glem ikke Sawrey, hvis du vil besøge Beatrix Potters hytte.

  I could go on and on about the Lakes. One of our favourite places on earth but now down to the nitty gritty. The estate was bought from Scottish and Newcastle Breweries by the Owners a long time ago so you would own a small share in the Estate. There is probably around 40 years left of the ownership but if anyone is interested I can check up on this for you. You can go onto the Langdale website to have a look at the estate to give you a better idea of what it’s like but there are photos attached to this description also.

  The maintenance charges are annual and for this apartme


  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 2610 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.