Billede af Palm Oasis, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Palm Oasis
Gran Canaria


Til salg: £ 4,500 pr. Uge *
Feriested: Palm Oasis
Land: Gran Canaria
Uge: 14 - 15
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Palm Oasis Maspalomas, Albert Einstein S / N, Parcela 34, Urb. Sonnenland, Urb. Sonnenland, Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Et formål bygget og idyllisk timeshare Udvej, Palm Oasis er en sand perle. Beliggende i Maspalomas, Spanien, Vil du finde dig selv omgivet af eksotisk flora og drenched i tropisk solskin. Alle studioer, lejligheder og villaer er stilfuldt indrettede i kolonistil, og gæsterne nyder godt af private balkoner eller terrasser. Faciliteterne er vidtrækkende, fra solterrassen ved siden af ​​ferskvandspoolen til en indendørs pool med jacuzzi. Der er også muligheder for at holde trit med dit fitnessregime, hvis du er en sportsentusiast - træne i fitnesscentret eller spille tennis. Ellers, find dig selv engageret i det sæsonbestemte underholdningsprogram og afvige de timer, der nyder enkelheden af ​​ren afslapning.

Udforsk historiske Maspalomas i løbet af dagen for en tur fuld af kultur og tradition, og gå derefter til centrum for at prøve det fremragende lokale køkken og det pulserende natteliv. Tilbage i din lejlighed finder du et hydromassagebad, der venter på din tilbagevenden, så lad alle de daglige påvirkninger eb væk, mens du slapper af i stil. For alt hvad du behøver for en afslappende ferie sammen med utrolig dedikeret personale service, Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje timeshare På Palm Oasis.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

The week is also available for rental in 2020
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 78 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.