Billede af Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Til Leje på
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Til leje fra kun £ 950
Per uge*

Occ. Dato: Kontakt os venligst
Occ. Dag: Kontakt os venligst
Feriested: Club Monte Anfi
Land: Gran Canaria
Uge: 1 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  En del af Anfi del Mar Resorts baseret i nærheden af ​​Arguineguin, Club Monte Anfi har over tusind lejligheder i de elleve etager højt timeshare kompleks. Disse byder på rummelige, moderne, klimaanlæg, som opretholdes til en god standard af det venlige og hjælpsomme personale. De er pæne med flot indretning, et velassorteret køkken med køleskab, fryser og alt udstyr, med en tv / dvd-afspiller i loungen og Wi-Fi overalt. I soveværelserne er der masser af opbevaring sammen med et sikkert. Ejere på feriestedet har adgang til faciliteterne på alle fire klubber i Anfi del Mar, som alle har deres egen sikkerhed. Der er også spa, fitnesscenter og pengeautomater samt biludlejning og medicinske faciliteter og selvfølgelig swimmingpools. Der er begivenheder om dagen for voksne og børn.

  Club Monte Anfi Er en af ​​de bedste feriesteder at bo i Gran Canaria Og den slags topkvalitet Rejse og fritid gruppe Ville forvente at byde på, ren luksus med fantastisk udsigt over havet og stranden. Alt i alt et meget stort feriekompleks.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Aircondition, Biludlejning, Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båd Marina / Lancering, Madlavning, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Fiskeri, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sejlads , Sauna eller dampbad, Dykning, Swimmingpool, Udendørs, Fjernsyn, Tennis, Vandski, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
  Resort faciliteter
  Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
  Nærliggende faciliteter
  Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
  Lufthavn
  Las Palmas - (29 miles - 46 km)

  Tjek ind / ud
  Mandag, Onsdag, Fredag, Lørdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 218 gange

  * Den viste lejepris er en engangsbetaling for hver uge, brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker den periode i belægningsåret - Andre omkostninger kan være gældende.