Billede af Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Tenerife


Til salg: Tilbud *
Feriested: Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Land: Tenerife
Uge: 35
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom

GDPR(Påkrævet)
Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Fundet i en strand beliggenhed i hjertet af Playa de Las Americas, Syd Tenerife. Flamingo Club kan findes med udsigt over den fantastiske marina ved Puerto Colon, der viser en storslået visning af både og både. Rejse og fritid gruppe Tro på De Kanariske Øer gør det til et vidunderligt sted at eje timeshare Da det giver et varmt klima og solskin næsten hele året rundt.

De søger at købe timeshare På Flamingo Club finder lejligheder på dette feriested alle med et fuldt udstyret køkken og privat terrasse, der typisk byder på havudsigt og udsigt over nabobyen La Gomera. Underholdning på stedet på Flamingo Club omfatter levende underholdning, cocktail lounge, restaurant, udendørs swimmingpool med poolbar, jacuzzi, poolborde, børneklub, Wi-Fi, bordtennis og meget mere.

Nærliggende faciliteter på dette feriested inkluderer adgang til stranden, et kasino, legeplads, dag spa, købmand, ridning, golf og meget mere. Fundet i nærheden af ​​en marina er der en bred vifte af vandaktiviteter, der findes i nærheden af ​​dette feriested, såsom fiskeri, vandski, sejlads og dykning. timeshare Ejere på Flamingo Club finder også en række restauranter og barer i nærheden på dette populære sted, så der skal altid være noget nyt på menuen.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

UGE 35 (LEJLIGHED F108) Det er den største af hele Flamingo Club Complex på Tenerife (med ca. 123 m2 bygget + 100m2 terrasse). Det er beliggende på stranden i Puerto Colón. (Nu kaldet Plyº de la Pinta- efter hotellet af samme navn, relativt tæt på-). Det har 2 værelser. To badeværelser med jacuzzi, hver. Haveterrassen er tilgængelig gennem stuedøren og fra hvert soveværelse, med udsigt over havet, (ved 270º) stranden og Colón Marina. Lejligheden er bygget mere end 30 m over strandniveau. For at verificere denne beskrivelse, se venligst situationen i plan nr. 4. Terrassen danner det sydvestlige hjørne af balustraden af ​​kompleksets omkreds aflukke; mellem denne og stranden - på dens niveau - er den omkredspromenade af Playa de las Américas, svarende til byen San Eugenio. Det er et 4-stjernet kompleks, med storslåede tjenester med alt hvad du behøver, og mere; at nyde hele tiden, du er i eller uden for lejligheden. Poolen, som har et meget stort solarium, er i stueetagen ved indgangsniveauet, som er den øverste del af bygningen, med en fantastisk udsigt over havet.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2366 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.