Billede af Kilconquhar Estate & Country Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare Bargain at
Kilconquhar Estate & Country Club
Skotland


Tilbud: Tilbud *
Feriested: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skotland
Uge: 48
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skotland

Forhør om denne ejendom

GDPR(Påkrævet)
Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Denne vidunderlige familie feriested kan findes i East Neuk of Fife, Skotland Beliggende i den hyggelige lille by blandt 130 acres af smukke højland grunde. Rejse og fritid gruppe Tro boet tilbyder en bred vifte af fritidsfaciliteter herunder en opvarmet swimmingpool, saunaer og gymnasium. Det er også et ridecenter, der omfatter ridningstimer og strandrundturer, aromaterapi-behandlinger, børneklub og sightseeingture omkring East Neuk så timeshare Ejere bør altid have masser at gøre.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud, der også er åbne for besøgende på ejendommen. Den Hvide Cockade, en bistro-stilrestaurant tilbyder måltider mellem 8: 30am - 8: 45pm, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med skotsk tema. Menuen har også en børnemenu og en kontinental morgenmad tilbydes. Lindsay-værelset har en traditionel skotsk indstilling og er åben til aftensmad onsdag aften og tilbyder et tre retters måltid. Private bookinger er også tilgængelige.

timeshare Indkvartering på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger omkring grunden af ​​ejendommen spænder fra slot suiter, villaer og historiske hytter i udkanten af ​​?? ejendommen. Indkvartering består af to, tre og fire soveværelser og har deres egne unikke egenskaber. Faciliteter fundet i ejendommene kan variere med hytter, der har deres egen private have og boblebade i de tre soveværelser villaer. Indkvarteringen på ejendommen har et udstyret køkken som standard, mindst to badeværelser, en stue og spiseplads, to fjernsyn, en dvd-afspiller og gratis trådløs internetadgang.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Filmudlejning
Resort faciliteter
Sportsbaner / -pladser, Arkade / spillehal, Fitnesscenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massage, Billard eller poolbord, Indendørs swimmingpool, Sauna, Onsite - Swimmingpool - børn: Ja, Tøjvask
Nærliggende faciliteter
ATM / bank, Natklub (23.0 mi), Medicinsk facilitet (1.0 mi)
Lufthavn
Edinburgh - 43 miles

Tjek ind / ud
Fredag ​​eller lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

En fuldt moderniseret villa med 2 soveværelser/2 badeværelser (6 sovepladser) på ejendommen. Åben plan stue (med sovesofa) og spiseplads med veludstyret køkken - fuld kogeplade, ovn, opvaskemaskine, køleskab/fryser, mikroovn og vaskemaskine/tørretumbler. TV og DVD i stuen, tv i begge soveværelser. Gratis WiFi.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2286 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.