Foto af Vacation Village på Bonaventure, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Ferieby ved Bonaventure
Florida


Til salg: £ 2,450 *
Feriested: Ferieby ved Bonaventure
Land: Florida
Uge: 1 Flydende
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Skøde Uge 48. Ulige år.

Lav en forespørgsel
16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, USA

Forhør om denne ejendom

GDPR(Påkrævet)
Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Den tropiske atmosfære i Vacation Village på Bonaventure er så stor, du tror du er i et længere og mere eksotisk land end Florida. Luksuriøse, rolige og private, er dette feriested placeret inden for South Florida Spa, Tennis og Golf Community of Weston, men er aldrig for langt fra de smukke strande og aktiviteter i Fort Lauderdale. Fine spisesteder, udsøgt shopping og Everglade-ture er også i nærheden.

Imidlertid Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere opdager, at udenfor aflønninger bliver nødt til at vente som timeshare Gæsterne er ofte besat luxuriating i de interne faciliteter, herunder fem opvarmede udendørs swimmingpools, et spabad, børnebassin, aktiviteter ved poolen og grill og picnicområder. Der er også en legeplads på stedet, plus et forretningscenter, fitnesscenter og vaskeri. Der er også gratis parkering og pendulkørsel på ejendommen og inden for en radius på tre kilometer.

I mellemtiden er de seks hundrede og tredive tre enheder på Vacation Village at Bonaventure lige så behagelige. Suiteerne med 1 og 2 soveværelser er rummelige og overdådige med moderne bekvemmeligheder, der giver dig den allerbedste komfort. Indkvartering funktioner omfatter stue og spisestue områder, komplet køkken, king eller dronning senge, boblebad, fladskærms-tv og dvd-afspiller, Wi-Fi, komplet badeværelse med hårtørrer og møblerede balkoner.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Whirlpool / Hot Tub
Resort faciliteter
Handicappede enhed, Vaskeri, Elevator, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (25.0 miles), Sejlsport (25.0 miles), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Fiskeri (25.0 miles), Spillehal (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live-underholdning (2.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Dykning (25.0 miles), Indkøbsområde (1.0 miles), Spa (Nærliggende), Tennis ), Vandski (25.0 miles), Wind Surfing (25.0 miles),
Lufthavn
Fort Lauderdale - (15 miles - 24 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 584 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.