Foto af Diamond Resorts European Collection Points, Points
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Diamond Resorts European Collection Points


Til salg: £ 5,000 *
Klub: Diamond Resorts European Collection Points
Type: Punkter
Point: 15000
Sæson: Flydende når som helst

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Italiensk fine dining, spanske solopgange, fransk landskab og østrigsk skiløb - alle disse er typiske europæiske oplevelser, som ikke alle mennesker ville have det heldige at opleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du opleve præcis det og meget mere.

Som autoriseret forhandler af Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group giver mulighed for at få adgang til Diamond Resorts Internationals udvalg af luksusresorts til videresalgspriser. Med en bred vifte af destinationer i lande fra hele verden fra et af de største hotelvirksomheder i verden er DRI-medlemmer virkelig forkælet for valg.

Som en global gæstfrihed og ferie ejerskab selskab, Diamond Resorts mener, at de er forpligtet til at tilbyde deres gæster en ferie for livet. DRI tilbyder feriesteder på en række steder som f.eks. Strandbyer i Spanien, alpine resorts i Østrig og golf resorts i Portugal. Du kan finde dig selv jetting ud til magien i Paris med en reignited barnlig følelse af undring, eller opleve de betagende vulkanske strande på Tenerife. Placeringsmulighederne er næsten uendelige.

Derudover tilbyder Diamond Resorts International en række aktiviteter på deres feriesteder fra vandre- og cykeludlejning til ridning, dykning og meget mere, hvilket vil hjælpe dig med at få det bedste ud af feriestedets beliggenhed, uanset hvor du vælger at besøge. Diamond Resorts tilbyder også chancen for at vinde VIP-adgang Til en række arrangementer og aktiviteter, herunder vinfestivaler, højt profilerede sportsbegivenheder og helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskab tilbyder også medlemmer fleksible indtjekning datoer, evnen til at låne og spare point plus chancen for at tage korte pauser, hvis du foretrækker at gøre det.

Ved at købe gennem en timeshare videresalg selskab, Rejse og fritid gruppe kan tilbyde mulighed for at blive medlem af Interval International. Interval International driver medlemskabsprogrammer for ferieejere og leverer værditilvækstydelser over hele verden, herunder adgang til 2,500 resorts verden over gennem deres udvekslingssystem og rejserabatter. For mere information, besøg vores Udvekslingsselskaber .


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 124 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.