Billede af Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Til salg: £ 4,000 *
Feriested: Club Monte Anfi
Land: Gran Canaria
Uge: 2 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 1 Soveværelse
Yderligere oplysninger: 2048 udløb

Lav en forespørgsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

En del af Anfi del Mar Resorts baseret i nærheden af ​​Arguineguin, Club Monte Anfi har over tusind lejligheder i de elleve etager højt timeshare kompleks. Disse kan prale af rummelige, moderne enheder med aircondition, som holdes til en god standard af det venlige og hjælpsomme personale. De er overdådige med flot indretning, et velassorteret køkken med køleskab med fryser og alle redskaber, med tv / dvd-afspiller i loungen og trådløs internetadgang overalt. I soveværelserne er der masser af opbevaring sammen med et pengeskab. Ejere på feriestedet har adgang til faciliteterne på alle fire klubber i Anfi del Mar, som alle har deres egen sikkerhed. Der er spa, fitnesscenter og pengeautomater samt biludlejning og medicinske faciliteter og selvfølgelig swimmingpools. Der er begivenheder i løbet af dagen for voksne og børn.

Club Monte Anfi Er en af ​​de bedste feriesteder at bo i Gran Canaria Og den slags topkvalitet Rejse og fritid gruppe Ville forvente at byde på, ren luksus med fantastisk udsigt over havet og stranden. Alt i alt et meget stort feriekompleks.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Biludlejning, Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båd Marina / Lancering, Madlavning, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Fiskeri, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sejlads , Sauna eller dampbad, Dykning, Swimmingpool, Udendørs, Fjernsyn, Tennis, Vandski, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Tjek ind / ud
Mandag, Onsdag, Fredag, LørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 54 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.