Foto af RCI Pure Points, Points
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
RCI rene punkter


Til salg: £ 1,700 *
Klub: RCI Pure Points
Type: Punkter
Point: 30000
Sæson: Flydende når som helst

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

RCI Pure Points-systemet betragtes som et af verdens største punkterbaserede systemer. RCI Pure Points giver medlemmer adgang til RCIs hele netværk af tilknyttede feriesteder. Punkter betragtes som et fleksibelt alternativ til det traditionelle "uges" udvekslingssystem, hvor "handelsstyrken" i din uge bestemmer udvekslingsmuligheder.

Alle, der ønsker at købe RCI Pure Points, vil finde ud af, at der er nogle få enkle regler involveret i at gøre det. Lejligheder i højeste ferieperioder koster flere point end de samme enheder i forhold til lavsæsonferier. En 1 værelses lejlighed har en lavere point værdi end en to soveværelse enhed i samme tidsperiode.

En stor fordel ved RCI Pure Points er, at de ikke er bundet til brugsretten til andre timeshare-aktiver plus ejere kan sælge dem privat eller gennem velrenommerede videresalgsvirksomheder som f.eks. Rejse & Fritid Gruppe.

Yderligere fordele ved at bruge RCI Points er, at de giver dig mulighed for at udveksle en del af dem til rabatter på rejseprodukter og tjenester som hotelophold, flybillet eller biludlejning og meget mere. RCI Pure Points kan endda bruges på et udvalg af krydstogtsferie, herunder Cruise Extra Vacations hos RCI-medlemmer kun særlige priser.

RCI point Traditionel uge brug
Rejs enhver tid af året Rejs samme uge eller årstid hvert år
Vælg den enhedsstørrelse, du har brug for Bliv i samme eller mindre enhedsstørrelse
Vælg mellem 7, 10, 15, 21 nætter eller mere afhængigt af hvordan du ønsker at bruge dine point 7 nætter minimum forbrug
Bo for en nat eller mere på RCI Points resorts Skal bruges til en hel uge
Bo på verdensomspændende resorts, herunder RCI Gold Crown resorts Ingen adgang til RCI Points Resorts eller RCI Points Partners
Vælg den indtjekningsdag du ønsker på et RCI Points resort Udvej fortæller dig hvilken dag du skal tjekke ind
Brug dine RCI Points til at reservere et lejlighedshotel, book et fly, leje en bil, tage et krydstogt, få underholdningsbilletter og meget mere! Brug kun din timeshare til overnatning

Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Mindst tilgængelige dobbelte point!
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 92 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.