Billede af Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Til salg: £ 9,500 *
Feriested: Marriotts Club Son Antem
Land: Mallorca
Uge: 1 Flydende
Sæson: Guldferie
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerne, Spanien

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Hvis timeshare Du søger efter er en udvej, der giver en sand flugt fyldt med Middelhavet atmosfæren Rejse og fritid gruppe er stolte af at præsentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spanien. Dette resorts sandede omgivelser vil transportere dig til et privat, 680 hektar stort paradis, der er sprængfyldt med naturlig skønhed. Her kan du vælge at lave så meget eller så lidt, du vil - arbejde på dit sving på en af ​​de 2 på stedets 18 hullers golfbaner, slappe af omkring en af ​​resortets tre swimmingpools, få et volleyball- eller basketballhold sammen for at drage fordel af stedets baner, eller endda drage fordel af forskellige sommervandsportsaktiviteter med sådanne faciliteter en kort køretur væk. Alternativt kan gæsterne udforske Mallorcas rige kulturelle arv ved at besøge nærliggende museer eller besøge en af ​​de mange lokale restauranter.

Du finder alt hvad du behøver i en timeshare her; et fuldt udstyret køkken og bryggers vil være til din rådighed, sammen med højhastigheds-internetadgang, så du kan holde kontakten med alle dine kære, der ikke er heldige nok til at slutte sig til dig. Slap af efter en varm dag i dit boblebad, eller forkæl dig selv med en tur til den tilstødende spa. Lav selv den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Guld 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platin 14-15, 29-34


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi har haft så mange vidunderlige ferier på Son Antem med vores familie, fra vores børn var småbørn til teenagere, og vi har alle elsket det. Placeringen er fantastisk, det er i fredeligt landskab, men kun 20 minutters kørsel fra Palma med sine gode shoppingmuligheder, restauranter og attraktioner og omkring 15 minutters kørsel til den nærmeste strand.

Det femstjernede resort har alt hvad du behøver til en fantastisk ferie. Rumfornemmelsen er vidunderlig, det føles aldrig travlt selv i ferieperioder og ejendommene har en dejlig udsigt over golfbanen. Der er en pool for hvert par rækkehuse, bogstaveligt talt lige uden for døren, og to større pools på hotellet og spaen. Det hele er smukt anlagt og vedligeholdt til en høj standard.

Ud over 2 gode 18 hullers golfbaner er der en vidunderlig spa med en opvarmet indendørs/udendørs pool, sauna, dampbad og jacuzzi, plus behandlinger såsom massage og skønhedsbehandlinger. Det er et dejligt sted at mens en måde en eftermiddag.

For aktive typer er der 4 tennisbaner på stedet, et stort fitnesscenter, regelmæssige træningstimer og et par løbebaner rundt om feriestedet på forskellige afstande.

Der er 2 restauranter på stedet - La Terrasse er mere uformel, men fantastisk til børn og en finca-restaurant til middelhavs- og mallorcansk mad. Vi har nydt at gå ind i nærliggende Arenal (15 minutter) eller til Palma (20 minutter i bil) for at spise, hvor der er masser af gode valg.

Rækkehuset er meget komfortabelt og har en mastersuite med en stor kingsize seng og et dobbeltværelse - alle senge er meget komfortable, plus der er en sovesofa i stuen, så den sover seks. Begge soveværelser har eget badeværelse.

Hvert rækkehus har en lille have med en grill, som er dejlig at slappe af i eller nyde måltider udenfor.

Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine og et bryggers har en vaskemaskine. Til boligen hører også en parkeringsplads. En bil er tilrådeligt at have for at få mest muligt ud af Mallorca.

Klik her for overblik og billeder.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 146 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.