Foto af Beverly Hills Heights
Foto af Beverly Hills Heights
Foto af Beverly Hills Heights
Foto af Beverly Hills Heights
Foto af Beverly Hills Heights

Adresse: Calle Sierra Nevada, 1, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.beverlyhillsclub.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Beverly Hills Heights


Ordinære bliver ekstraordinære med timeshare På Beverly Hills Heights Resort i Tenerife, Spanien. Din rummelige indkvartering vil omslutte dig i en følelse af smag og stil uden at føle sig som om du er hvor som helst, men lige hjemme. Der er også luksuslejligheder og penthouses til rådighed for dem, der måske ønsker en mere eksklusiv oplevelse. Uanset hvilken tid på året du går, vil du opleve solrige himmel og klart vand med året rundt varmt klima - find dig selv transporteret og fortryllet af denne idylliske omgivelser. Reserver din plads i solen hver morgen for lidt afslapning, inden du tager en taxa eller den gratis transport til solskinnede Los Cristianos til shopping, barer, beach sports og meget mere.

Faciliteter og faciliteter er første klasse, herunder en ferskvands swimmingpool komplet med bar ved poolen, tennis og squashbaner og endda en bowlingbane - dette feriested kan garantere, at du aldrig vil kede dig, med masser for hele familien at se og lave ! Spis i en af ​​hotellets restauranter eller kokken i dit fuldt udstyret køkken og server på din private terrasse eller balkon; Mulighederne er uendelige! Travel and Leisure Group er glad for at tilbyde denne premier timeshare Udvej af Beverly Hills Heights.

Beverly Hills Heights faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Handicappede, Vaskeri, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (Nærliggende), Wind Surfing (1.0 miles ),
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Beverly Hills Heights timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Beverly Hills Heights, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Beverly Hills Heights, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Beverly Hills Heights

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Beverly Hills Heights ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Beverly Hills Heights.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Beverly Hills Heights kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.