Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol

Adresse: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol


Det seneste ferieejendomsprodukt springer traditionelt traditionelt! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferie tid på (timeshare). Hvert år vil du blive tildelt et sæt antal brøkdele, som du kan bruge hvor som helst du vil have i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle for at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre man anvendte udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten til ejendomsretten ophører, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres udskæring. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktioner kan bruges på mange af deres resorts resorts. Denne udvej er kun en af ​​dem!

En sand juvel i virksomhedens portefølje tilbyder Diamond Resorts på Jardines Del Sol Fraktioneret ejerskab Det er et snit ovenfor. En sofistikeret udvej i det lige så avancerede Playa Blanca-område i Lanzarote, Spanien, Vil du blive behandlet til året rundt solskin og fængslende syn lige fra din altan eller terrasse. På Rejse og fritid gruppe Vi hører altid fra klienter, der raver om medarbejderstjenesten, og hvordan de synes at tage rigtig stolthed i deres arbejde - dette viser i den immaculately holdede indkvartering og udvendige. Hvis du søger ro, har udvej en rolig og intim atmosfære med haver og grunde klar til at omslutte dig i uberørt komfort.

Udforsk denne fantastiske vulkaniske ø på din fritid, enten ved at leje en bil eller ved hjælp af de forskellige hurtige og pålidelige transportmidler. Oplev afsondrede bugter og bugter, hvor du kan slappe af, mens du er beskyttet mod de stærkere brise, der ruller ind ud for det azurblå hav. Din upåklageligt møblerede lejlighed eller villa vil forlade dig, der ønsker noget - alt er til stede for at gøre dit ophold til et rigtigt hjem hjemmefra. For din næste ferie investering, overveje Fraktioneret ejerskab Med Diamond Resorts på Jardines Del Sol.

Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Fjernsyn
Resort faciliteter
Biludlejning, Underholdning: Live, Supermarked, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool: Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere
Nærliggende faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fitnessrum: Udstyret, Fiskeri, Sejlads / Udlejning, Dykning, Tennis
Lufthavn
Arrecife / ACE 25 Miles
Tjek ind / ud
Torsdag

Køb Diamond Resorts Faktisk Ejerskab Jardines del Sol timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Frivillige Ejerskab Jardines del Sol

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Jardines del Sol kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.