Foto af Karma Haathi Mahal
Foto af Karma Haathi Mahal
Foto af Karma Haathi Mahal
Foto af Karma Haathi Mahal
Foto af Karma Haathi Mahal

Adresse: Cavelossim, Salcete
Goa, 403731, INDIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalresorts.com.au

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Karma Royal Haathi Mahal


Goa er en drøm, et unikt samfund i det sydlige del af kontinentet. For dem der ønsker at opleve Indien i bedste fald, kan der ikke være noget andet valg. Strandene er velkendte for at være en voksen legeplads, men den naturlige skønhed af området bør ikke overses. For dem der ønsker at feste hele natten er der masser af muligheder, men der er også fantastiske templer, landsbyer og landskaber at udforske. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker det med en timeshare ved Karma Haathi Mahal, kan du vende tilbage år efter år og opleve noget helt andet hver gang, hvis du vælger det.

Dette farverige feriested henvender sig til enhver smag, med en portugisisk restaurant på stedet og en pirat-tema pub! Tilbring tid med at svømme i udendørs swimmingpoolen, køle ned gennem dagens varme, før du venter på spaet eller boblebadet. Når du ønsker at gå ud og nyde nattelivet, er der en børnepasning for at sikre, at de yngste medlemmer af din fest er i gode hænder. Karma Haathi Mahal sørger for, at du ikke vil have en ting, og om du ønsker at forberede en simpel morgenmad i dit tekøkken eller gå ud og opleve Goa, har du lige hvad du har brug for.

Karma Haathi Mahal Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / delvis), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Frisør, Gym, Levende underholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Indkøbsområde, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Whirlpool / Boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Lufthavn
Dabolim - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Karma Haathi Mahal timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Karma Haathi Mahal, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Karma Haathi Mahal, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Karma Haathi Mahal

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Karma Haathi Mahal ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Karma Haathi Mahal.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Karma Haathi Mahal kan man være sikker på, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.