Billede af Anfi Beach Club, Gran Canaria
Billede af stue og spisestue inde i apartmenUdsigt fra balkonen på Anfi Beach Club med siddepladserBillede af en udvej swimmingpool med liggestole og udsigt til udvej
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Anfi Beach Club
Gran Canaria


Til salg: £ 3,000 *
Feriested: Anfi Beach Club
Land: Gran Canaria
Uge: 11
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom
Beskrivelse af feriestedet

Den indledende udvikling af Anfi Del Mar feriestedet i Arguineguin, Anfi Beach Club er en ægte timeshare-behandling. Det er beliggende lige i hjertet af alt et potentielt timeshare Ejer vil gerne have, herunder en smuk strand lige uden for døren, en bred vifte af barer og fødevarevirksomheder på stedet, anlagte haver og en fantastisk udsigt over bjergene. Vælg at slappe af på en liggestol på solterrasserne ved en af ​​de mange puljer eller deltage i en eller flere af de forskellige daglige aktiviteter - måske endda stop af gymnastiksalen eller skønhedssalonen for lidt forkælelse!

Store, luksuriøse lejligheder holdes til en grundig standard for renlighed og stil, med enorme terrasser og balkoner, der ligger kun få skridt væk fra poolen og stranden. Hvis du udforsker din stil, skal du betale kun fem euro for en taxa til Puerto Rico, eller tag en afslappet spadseretur til den unikke hjerteformede Anfi-ø. Her kan du slappe af i stil eller endda tage en sejltur langs kysten af Gran Canaria. Rejse og fritid gruppe Kunne ikke være mere glad for at tilbyde til videresalg timeshare På Anfi Beach Club - en lille smule af himlen i en uge hvert år.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, mandagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi har været ejere på dette feriested siden 1994. Vores mening er, at dette er et paradis på jorden! Top service 24 timer om dagen og meget, meget flot personale overalt. Alt i lejligheden har en høj standard og køkkenet er meget veludstyret. I slutningen af ​​terrassen er der en lille have med planter og træer.

Hvad vi også kan lide er muligheden for at blive to eller tre uger i stedet for den købte, ved at bruge kommende års uger i forvejen.

Vi sælger nu vores uge på grund af sundhedsmæssige årsager. Vi er overbeviste om, at køberen af ​​denne uge får fantastiske ferier i de kommende år.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1470 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.