Foto af Loch Rannoch Highland Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Loch Rannoch Highland Club
Skotland


Til salg: £ 1,000 *
Feriested: Loch Rannoch Highland Club
Land: Skotland
Uge: 16
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
The Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skotland

Forhør om denne ejendom
Beskrivelse af feriestedet

Beliggende i naturskønne Perth og Kinross, Loch Rannoch Highland Club er en smuk, fjernbetjening timeshare mulighed, der lover mere end det sædvanlige. Beliggende i landdistrikterne Perthshire, ligger feriestedet lige på lochshore, hvilket giver feriegæster en smag af luksus og evnen til at afbryde forbindelsen fra det hektiske hverdag. Landskabet er ude af denne verden; Dette kommer op igen og igen, og Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker absolut de fem stjernede visninger. Vi kender til rejsende, der vender tilbage år efter år, tilbringe uger i blødninger i seværdighederne og strækker sig på minder om det kommende år.

Skotland er kendt for sine venlige beboere, som omfatter røde hjorte, ottere og sæler, sammen med brændende hårede Jamie Fraser lookalikes. At tage en kaffe ind i vinterhaven betyder, at du vil kunne få øje på disse strålende væsner fra indendørs varme og komfort med udsigt over vandet. Mens dine naboer kan flockes til Malaga eller Algarve, hvil let på, at du har valgt Loch Rannoch Highland Club, og du er i en yderst afslappet ferie væk fra trængsel og travlhed i vores hektiske enogtyvende århundredes liv.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Lodge er på højere niveau med omfattende udsigt over Loch og mod Schiehallion. Turen til landsbyens teashop tager måske den bedste udsigt over Loch kigger vest mod Rannoch Moor og videre til Glen Coe. Mange steder er inden for en times kørsel, Loch Tay, Aviemore, Pitlochry, Aberfeldy, Queens View og Glen Lyon for at nævne nogle få.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1168 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.