Billede af Pine Cliffs Golf & Country Club, Portugal
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pine Cliffs Golf & Country Club
Portugal


Til salg: £ 11,000 *
Udvej: Pine Cliffs Golf & Country Club
Land: Portugal
Uge: 1 Flydende
Sæson: Guld
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Ved ankomsten til den prisbelønnede Pine Cliffs Golf & Country Club er det nemt at se, hvorfor dette feriested er et af de førende luksus- og familiebyer i Europa. Rejse og fritid gruppe Er stolte af at præsentere timeshare Muligheder her tilgængelig med sin fantastiske indstilling med udsigt over klipperne i Praia de Falesia og den prestigefyldte strandpromenade på Algarve, Portugal. Perfekt i solskinnet og en ægte skjult juvel i Albufeira, er dette store feriested designet på den traditionelle portugisiske mode med smukt flisearbejde og almindelige farver.

Under dit ophold bliver du behandlet med femstjernet indkvartering og faciliteter - herunder et bredt udvalg af sportsfaciliteter såsom den fantastiske golfbane 9-huller, tennisbaner, valg af fire pools og vandsport - sammen med forskellige kulinariske spillesteder Afspejle en række internationale og lokale køkkener. Hvis det er en forkælelse, som du er ude efter, drage fordel af skønhedssalonen, heath club, butikker og butikker. Der er endda en børneby for yngre gæster, der beviser det timeshare På Pine Cliffs Golf & Country Club har virkelig noget for enhver smag.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Legerum, Golf, Gym, Levende underholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Tennis, Vandski , Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Casino (10.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Scuba Diving (10.0 miles), Squash (Nærliggende)
Lufthavn
Faro - (30 miles - 48 km)

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, onsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1998 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.