Billede af Crown Resorts på Club Delta Mar, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Crown Resorts på Club Delta Mar
Spanien


Til salg: £ 695 pr. Uge *
Resort: Crown Resorts på Club Delta Mar
Land: Spanien
Uge: 28 - 30
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Flydende

Lav en forespørgsel
Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Libra, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Mijas-Costa, 29650 Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største opgørelse over Timeshare på Crown Resorts på Club Delta Mar Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af Timeshare til salg i Spanien. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Legepladsområde, Svømmebassin, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Børnepasning (2.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning 3.0 miles), Vaskeri (1.0 miles), Liveunderholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (Nærliggende), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)

Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Hvorfor så billigt i tre uger i juli på dette populære feriested? Jeg er endog åben for tilbud, hvis to eller tre uger købes sammen. Jeg mener, at vi har haft god værdi for pengene i løbet af de sidste 20 år og har haft mange dejlige ferier med vores fire børn, der nu er vokset op.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1360 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.