Foto af Diamond Resorts European Collection Points, Points
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Diamond Resorts European Collection Points


Til salg: £ 6,500 *
Klub: Diamond Resorts European Collection Points
Type: Punkter
Point: 12500

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom
Beskrivelse af feriestedet

Italiensk fine dining, spanske solopgange, fransk landskab og østrigsk skiløb - alle disse er typiske europæiske oplevelser, som ikke alle mennesker ville have det heldige at opleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du opleve præcis det og meget mere.

Som den eneste autoriserede forhandler af Diamond Resorts European Collection Points, Rejser & Fritid Gruppe Tilbyde mulighed for at få adgang til Diamond Resorts Internationals udvalg af luksus resorts til videresalgspriser. Med en bred vifte af destinationer i lande verden over fra et af verdens største hospitalsvirksomheder, er DRI-medlemmer virkelig forkælet til valg.

Som en global gæstfrihed og ferie ejerskab tror Diamond Resorts de er forpligtet til at tilbyde deres gæster en ferie for livet. DRI tilbyder feriesteder på en række steder som f.eks. Strandbyer i Spanien, alpine resorts i Østrig og golf resorts i Portugal. Du kan finde dig selv jetting ud til magien i Paris med en reignited barnlig følelse af undring, eller opleve de betagende vulkanske strande på Tenerife. Placeringsmulighederne er næsten uendelige.

Derudover tilbyder Diamond Resorts International en række aktiviteter på deres feriesteder fra vandre- og cykeludlejning til ridning, dykning og meget mere, hvilket vil hjælpe dig med at få det bedste ud af feriestedets beliggenhed, uanset hvor du vælger at besøge. Diamond Resorts tilbyder også chancen for Få VIP adgang Til en række arrangementer og aktiviteter, herunder vinfestivaler, højt profilerede sportsbegivenheder og helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskab tilbyder også medlemmer fleksible indtjekning datoer, evnen til at låne og spare point plus chancen for at tage korte pauser, hvis du foretrækker at gøre det.

Ved at købe gennem en timeshare videresalg selskab, Rejse og fritid gruppe Kan tilbyde mulighed for at blive medlem af Interval International. Interval International driver medlemskabsprogrammer til ferieejere og tilbyder værditilvækstydelser over hele verden, herunder adgang til 2500 resorts verden over gennem deres udvekslingssystem og rejserabatter. For mere information, besøg vores 'udvekslingsselskaber' side.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 144 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.