Billede af Absolute Bangla Suites Hotel
Billede af Absolute Bangla Suites Hotel
Billede af Absolute Bangla Suites Hotel
Billede af Absolute Bangla Suites Hotel
Billede af Absolute Bangla Suites Hotel

Adresse: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Strand, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.absoluteresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Absolute Bangla Suites Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Der er adskillige måder at elske Phuket, Thailand og dens ærlige, gratis-for-alle atmosfære. Men der er ingen tvivl om, at dens smukke hvide sandstrande og fascinerende halvmånebugt startede sin globale berømmelse. Nyd det bedste af denne tropiske livsstil ved at forfriskende og slappe af på Absolute Bangla Suites Hotel. Denne firestjernede indkvartering i Soi Bangla kan varmt anbefales af Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere. Kun to minutter fra Patong Beach er det centralt beliggende hotel et fremragende timeshare da det er tæt på eksklusive spisesteder og fiskegrill ved gaden, samt forskellige shopping- og underholdningssteder. Dette gør det nemt at have det hele i dette solbeskinnede paradis.

Desuden giver de smarte og sofistikerede værelser på Absolute Bangla Suites Hotel det perfekte tilflugtssted efter at have udforsket øen. Samtlige værelser er udstyret med moderne møbler og private spabade. Der er trådløs internetadgang, fuldt udstyret køkken samt fladskærms-tv og dvd-afspiller. I mellemtiden kroner Climax Restaurant hotellets tagterrasse. Med spisning ved poolen, en musiklounge og den bedste udsigt over Phukets landskab er det et af de mest fashionable tilholdssteder i området. Sørg for at opleve det.

Absolute Bangla Suites Hotelfaciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken i europæisk stil, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller, Zeppelin-dockingstation, lydsystem, bredbånds WiFi, luksusmøbler, international telefon med direkte opkald, aircondition, badeværelse.
Resort faciliteter
Rooftop pool med poolside spisestue, Climax Restaurant, sikker parkering, state-of-the-art sikkerhed, behandlinger på værelset, bar, lounge.
Nærliggende faciliteter
Patong Strand, Jungceylon Patong Indkøbscenter, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Central Festival Phuket, Phuket By
Lufthavn
Phuket International Airport
Tjek ind / ud
Varierer

Køb af Absolute Bangla Suites Hotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Absolute Bangla Suites Hotel før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Absolute Bangla Suites Hotel, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Absolute Bangla Suites Hotel

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Absolute Bangla Suites Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Absolute Bangla Suites Hotel.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Absolute Bangla Suites Hotel kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.