Billede af Anfi Beach Club
Billede af Anfi Beach Club
Billede af Anfi Beach Club
Billede af Anfi Beach Club
Billede af Anfi Beach Club

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.anfi.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Anfi Beach Club


Den indledende udvikling af Anfi Del Mar feriestedet i Arguineguin, Anfi Beach Club er en ægte timeshare-behandling. Det er beliggende lige i hjertet af alt et potentielt timeshare Ejer vil gerne have, herunder en smuk strand lige uden for døren, en bred vifte af barer og fødevarevirksomheder på stedet, anlagte haver og en fantastisk udsigt over bjergene. Vælg at slappe af på en liggestol på solterrasserne ved en af ​​de mange puljer eller deltage i en eller flere af de forskellige daglige aktiviteter - måske endda stop af gymnastiksalen eller skønhedssalonen for lidt forkælelse!

Store, luksuriøse lejligheder holdes til en grundig standard for renlighed og stil, med enorme terrasser og balkoner, der ligger kun få skridt væk fra poolen og stranden. Hvis du udforsker din stil, skal du betale kun fem euro for en taxa til Puerto Rico, eller tag en afslappet spadseretur til den unikke hjerteformede Anfi-ø. Her kan du slappe af i stil eller endda tage en sejltur langs kysten af Gran Canaria. Rejse og fritid gruppe Kunne ikke være mere glad for at tilbyde til videresalg timeshare På Anfi Beach Club - en lille smule af himlen i en uge hvert år.

Anfi Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag

Køb Anfi Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Anfi Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Anfi Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Anfi Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Anfi Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Anfi Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Anfi Beach Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.