Foto af Marriotts 47 Park Street
Foto af Marriotts 47 Park Street
Foto af Marriotts 47 Park Street
Foto af Marriotts 47 Park Street
Foto af Marriotts 47 Park Street

Adresse: 47 Park Street, Mayfair, London, W1K 7EB, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.47parkstreet.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Marriott's 47 Park Street


Hvis det du leder efter i Fraktioneret ejerskab er overdådige omgivelser og uforglemmelige oplevelser hvert år, vi på Rejse og fritid gruppe er stolte af at tilbyde dig definitionen af ​​luksus i Marriott at 47 Park Street. Beliggende i Mayfair, hjertet af London, vil du føle at du er hjemme på ferie i disse unikke store boliger med alle de faciliteter du kan bede om - herunder roomservice til 24-timers, gratis WiFi, daglig rengøring og concierge - og et team af medarbejdere, der altid går ud over.

Hotellet er smukt vedligeholdt i et roligt boligområde, så du vil blive garanteret en fantastisk nats søvn. Marriott at 47 Park Street er ideelt placeret som en base for dit bybesøg. Top UK Turistattraktioner ligger kun en kort afstand - hotellet ligger kun et stenkast fra Hyde Park, tæt ved metrostationen Marble Arch og gåafstand til Oxford Street for dem der elsker at shoppe på ferie. For rummelige suiter, upåklagelig service og mere end blot et strejf af elegance, timeshare Bliver ikke bedre end dette.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Flydende Hele året Check In

Marriotts 47 Park Street Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Satellit-tv i stue og soveværelser
To gange daglig stuepige
Køkken / tekøkken
Personlig sikker
Opbevaring af personlige genstande mellem besøg
Gratis Wi-Fi-adgang
50% koncession på telefonafgifter
Vedligeholdelse af bygning og faciliteter
Utilities (el, gas, vand)

Resort faciliteter
Betjent service
24-timers concierge
24-timers frontkontor
24-timers room service
Gratis pakke / udpakning tjenester
Gratis sko polering natten
In-house blomsterhandler
Personlig indkøbstjeneste
Børnepasning
Health Club medlemskab
Betjent parkering til dedikerede Marriott parkeringspladser og limousine
Dagligvarebutik
Forretningsservice
Vedligeholdelse af fællesarealer
Årlig revision
Nærliggende faciliteter
Sorte førerhuse er tilgængelige på gadeniveau, og metrostationen London Bridge ligger inden for 8 minutters gåafstand. Lokale seværdigheder inkluderer Buckingham Palace, London Eye og Westminster Abbey. Lokale parker inkluderer Kensington Gardens og Hyde Park. Yderligere aktiviteter inkluderer West End-teatre, biografer og Mayfairs brede udvalg af butikker, barer og pubber.
Lufthavn
London Heathrow / Gatwick / City
Tjek ind / ud
Forskellige - Fraktioneret

Køb Marriotts 47 Park Street timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts 47 Park Street før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriotts 47 Park Street, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts 47 Park Street

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts 47 Park Street ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts 47 Park Street.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts 47 Park Street kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.