Foto af Bahia Blanca
Foto af Bahia Blanca
Foto af Bahia Blanca
Foto af Bahia Blanca
Foto af Bahia Blanca

Adresse: Apartamentos Bahia Blanca, Calle la Palma, 135130 Puerto Rico-Mogan, Las Palmas, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.bahiablanca.es

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Bahia Blanca


Beliggende mellem Puerto Rico og Amadores finder du timeshare på Bahia Blanca, en skjult juvel i kronen på solskinsøen Gran Canaria. At være en bjergskråning udvej, vil du have en fantastisk udsigt uanset din lejlighed, sammen med alle de apparater du skal bruge til dit ophold - nyd også velkomstpakken ved ankomsten med te- og kaffefaciliteter og friskbrød . Der tilbydes en kabelbanen, som giver lettere adgang til indkvartering, der ligger højere på bjergsiden. Dette feriested er ikke kun godt for familier, med masser af sjove aktiviteter (herunder daglige børns underholdning fra feriestedets personale og riffeloptagelse til de ældre drenge og piger), men er også en romantisk ferie for dig og den særlige person .

Dette feriested gør dig virkelig så meget eller så lidt som du vil - deltage i aktiviteterne, fitnesscentret og de omkringliggende vandrestier eller simpelthen tage en tur ned ad vejen til Amadores fredelige strande eller det spændende natteliv i Puerto Rico. Begge tilbyder fantastiske restauranter med lokal specialitet køkken, eller du kan blive på stedet til frokost og forfriskninger på en af ​​de mange bar ved poolen. Til timeshare videresalg på Bahia Blanca, vælg Rejse og fritid gruppe.

Bahia Blanca faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Minikøkken / Fuldt) Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder) Opvaskemaskine (nogle enheder) Mikrobølgeovn (nogle enheder)
Resort faciliteter
Pool Tennis Træningsudstyr Sauna Spabad / boblebad Liveunderholdning Telefon Biludlejning Dagligvarer Tøjvask Restaurant
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Dykning (i nærheden) Sejlsport (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Golf (11.0 km) Squash (i nærheden) Ridning (7.0 km) Kasino (7.0 km) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Las Palmas - 30.0 miles / 48.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag

Køb Bahia Blanca timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Bahia Blanca, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Bahia Blanca, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Bahia Blanca

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Bahia Blanca. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Bahia Blanca.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Bahia Blanca kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.