Billede af Club Tropical Vacation Club
Billede af Club Tropical Vacation Club
Billede af Club Tropical Vacation Club
Billede af Club Tropical Vacation Club
Billede af Club Tropical Vacation Club

Adresse: Hovedkontor: 123 / 24-26 Cherngtalay, Thalang, Phuket 83120 Thailand,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubtropicallifestyle.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Tropical Vacation Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club Tropical Vacation Club er en point-baseret timeshare Ejerskab med forskel: Resortgruppen er baseret i Thailand, hvilket betyder at hver eneste ferie kan være blandt de svajende palmer og hvide sandstrande i Asien! Uanset om du vælger at gå til Koh Samui, Kata eller Bantao, er du sikker på at tilbringe dine dage med dine tæer i hvidt sand og en forfriskende drink i hånden. Indstillingerne er uendelige: fra Singha til frisk kokos, at holde hydreret er en fornøjelse og aldrig en opgave.

Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere elsker den pointbaserede timeshare-løsning, da det er nemt at indbetale din uge til point, der kan bruges på en anden oplevelse. Vi elsker alle en smule forandring nu og da, så det er fornuftigt, at du foretrækker den fleksibilitet, Club Tropical Vacation Club tilbyder. Hvis du vælger at gå til et vinterparadis for et sportsted i stedet for at komme tilbage til Thailand, skal du bare betale penge på dine point og vælge mellem det store udvalg af muligheder. For det ultimative inden for luksus og fleksibilitet elsker vi det valg, som dette ejerskab tilbyder. Medlemskab er helt sikkert tilfredsstillende i de kommende år.

Køb Club Tropical Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Tropical Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Tropical Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Tropical Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Tropical Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Tropical Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Tropical Vacation Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.