Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village

Adresse: 64 James Small Drive, Coffs Harbour, NSW 2450, Australien,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kororabayvillage.com/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Korora Bay Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En central beliggenhed, lækker hvid sandstrand og spektakulær safran solnedgang omfatter de generøse tilbud af Korora Bay Village til feriegæster i Coffs Harbour, Australien. Dette boutique-feriested ligger kun fem minutters kørsel fra Diggers Beach og The Big Banana. Dolphin Marine Magic og Coffs Harbour City Center er også ti minutter væk.

Inde i den moderne indkvartering er der terrasser med sikkerhedsskærme, der giver masser af luft i. Disse timeshare enheder sover fire og seks personer komfortabelt. Faciliteter, der er fælles for alle en og to værelses lejligheder omfatter aircondition og overhead fan, Wi-Fi, fladskærms-tv, opholdsstue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, strygejern og vaskeri og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Frodigt grønt slynger sig i og omkring udvej. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere byder på den forfriskende atmosfære det skaber. Dette forstærkes yderligere af den store solopvarmede udendørs pool med boblebad, samt børnebassin og grillplads. Andre faciliteter, du kan nyde på stedet, omfatter en kaffebar, tennisbane, spillehal, bibliotek og massage og skønhedsbehandlinger. Gratis brug af fiskeredskaber, boogie boards og picnic sæt er også tilgængelig. Parkering er også gratis på Korora Bay Village og rummer campingvogne og trailere.

Korora Bay Village faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Spillerum, Handicappede enhed, Vaskeri, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (3.0 miles), Medicinsk Udstyr (3.0 miles), Restaurant (1.0 miles), Dykning (6.0 miles), Indkøbsområde (3.0 miles), Vand Skiløb (6.0 miles),
Lufthavn
Coffs Harbour - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Korora Bay Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Korora Bay Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Korora Bay Village hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Korora Bay Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Korora Bay Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Korora Bay Village.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Korora Bay Village kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.