Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Kruger Park Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En utrolig safari ferie på Kruger Park Lodge er præcis, hvad du har brug for i øjeblikke, når du føler, at dit hurtige byliv overtager hele dit væsen. Lad denne eksklusive ejendom være din fredelige fristed, og dens naturlige skønhed er sikker på at sætte dig tilbage i orden. Fortryllende og fuldstændig beroligende, ligger denne indkvartering på Sabie-floden i Hazyview, Sydafrika, kun ti minutter fra Kruger National Park. I hjertet er en opskalere Gary Player-designet golfbane med 9-hul med et uendeligt hav af grønt, der opfordrer dig til at bremse.

I mellemtiden valget af over firs spektakulære timeshare enheder tjener som dit tilbagetog. Moderne, rummelige og self-catering, hver er bevogtet af blomstrende mahogny træer og omgivet af indfødte haver. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere værner om disse hytter med stråtag, mursten udvendige og træmøbler. De komforterer med faciliteter såsom aircondition, Wi-Fi, satellit-tv, fuldt udstyret køkken og grill. Opgraderet indkvartering tilføjer terrasser med panoramaudsigt. Uendelige muligheder for afslappede vandreture venter på dig såvel som rolige lejligheder til fugle- og flodhestevagt. Der er også en restaurant, driving range, tre swimmingpools og fire tennisbaner på Kruger Park Lodge for din nydelse og bekvemmelighed.

Kruger Park Lodge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Tæppe (nogle enheder), Pejs - Enhed (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Fiskeri, Golf, Vaskeri, Restaurant, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinsk Udstyr (Nærliggende)
Lufthavn
Nelspruit - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
Fredag, onsdag

Køb Kruger Park Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kruger Park Lodge, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Kruger Park Lodge, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Kruger Park Lodge

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Kruger Park Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Kruger Park Lodge.

Alle søger Sælge timeshare ved brug af Kruger Park Lodge kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.