Foto af Lapintaika
Foto af Lapintaika
Foto af Lapintaika
Foto af Lapintaika
Foto af Lapintaika

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-lapintaika-c-2-830329

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Lapintaika? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Timeshare til salg ved Lapintaika kan findes i et roligt område af Kolari, 40 km nord for Äkäsjoki, Finland. Denne lejlighed er et bjælkehus bygget i 1992, bestående af et opholdsområde, separat soveværelse med dobbeltseng, køkken og hems. Bjælkehytten har fire senge, sauna, fuldt udstyret køkken elektrisk bruser og toilet. Faciliteterne omfatter tv, cd- og dvd-afspiller. timeshare Ejere her vil nemt finde adgang til skiløjper, restaurant, spa, indkøbsmuligheder, banegård og adgang til parkeringspladser.

Når du køber timeshare i ejendomme som Lapintaika, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber igennem Rejse og fritid gruppe, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæiske og britiske myndigheders lovgivning vedrørende videresalg og salg af timeshare.

Køber Lapintaika timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lapintaika før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Lapintaika, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Lapintaika

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Lapintaika ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Lapintaika.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Lapintaika kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.