Foto af Madeira Regency Club
Foto af Madeira Regency Club
Foto af Madeira Regency Club
Foto af Madeira Regency Club
Foto af Madeira Regency Club

Adresse: Rua Carvalho Araujo, Funchal, 9000-042 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.regency-hotels-resorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Madeira Regency Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Portugal er en favorit destination med timeshare Ejere som det er relativt tæt endnu sjarmerende eksotiske; Maden og vinen er lækker; Temperaturerne er konsistente Landskabet er fantastisk. Funchal, der er fundet på Madeiras sydkyst, er en feriemands drøm: hvide huse beliggende i et naturligt amfiteater, der vender ud mod det dybe blå hav.

Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere ser Madeira Regency Club som et smart valg selv med så mange smukke steder at bo i nærområdet. Med privat adgang til havet og en stor saltvandspool, formår man at omfavne naturen samtidig med, at det stadig giver et luksuriøst og afslappet miljø. Der er også en sauna og et fitnesscenter på stedet for dem, der ønsker at svede det ud.

Funchal centrum ligger i gåafstand fra feriestedet og er heldig nok til at blive pakket til spærrene med fantastisk portugisisk billetpris. Den traditionelle mad Madeira er meget fokuseret på kød, hvor Cozido a Portuguesa og Guisado er særlig populære. Det ville selvfølgelig være uhøfligt at forlade øen uden også at prøve en Madeira-vin, en beriget sort svarende til havnen. Besøg Madeira Regency Club er en sikker brand måde at kile alle dine smagsløg!

Madeira Regency Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Supermarked, Tøjvask, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Casino (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Ridning (4.0 miles), Medicinsk udstyr (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing I nærheden),
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Køb Madeira Regency Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Madeira Regency Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Madeira Regency Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Madeira Regency Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom på Madeira Regency Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Madeira Regency Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Madeira Regency Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.