Billede af Marriotts BeachPlace Towers
Billede af Marriotts BeachPlace Towers
Billede af Marriotts BeachPlace Towers
Billede af Marriotts BeachPlace Towers
Billede af Marriotts BeachPlace Towers

Adresse: 21 South Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Marriott's BeachPlace Towers


En drømmeferie i Fort Lauderdale begynder med timeshare på Marriott's BeachPlace Towers. Forkæl dig selv med en ferie fuld af solskin og spænding i disse ideelle omgivelser på Floridas Gold Coast. Dette feriested er et rigtigt tilflugtssted med treogtyve rolige miles af strande i nærheden, og det tilbyder en spektakulær udsigt over havet og byen fra alle villaerne med et og to soveværelser.

Resortet har alle de faciliteter, du kan forvente, herunder en swimmingpool, gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen og et fitnesscenter. Og selve beliggenheden bliver endnu bedre: Resortet ligger på toppen af ​​tre etager med butikker og restauranter, så de fineste shoppingmuligheder og restauranter er kun en kort gåtur fra dine villaer. Vi tror, ​​du også vil elske de designmæssige detaljer i din rummelige lejlighed, såsom vintage Fort Lauderdale-fotografier og baggrundsbelyste malerier over senge.

Nyd et måltid i dit gourmetkøkken, mens du nyder udsigten fra din balkon. Tilbring dagen på havet med Bahia Mar Yachting Centre. Gå en tur ned ad den berømte Las Olas Boulevard. Det hele er her! For et sted, der altid er svært at forlade, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere anbefaler at overveje Marriott's BeachPlace Towers.

Køb af Marriotts BeachPlace Towers timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts BeachPlace Towers før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriotts BeachPlace Towers, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Marriotts BeachPlace Towers

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts BeachPlace Towers ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriotts BeachPlace Towers.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts BeachPlace Towers kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.