Billede af Mayan Palace Regency Mazatlan
Billede af Mayan Palace Regency Mazatlan
Billede af Mayan Palace Regency Mazatlan
Billede af Mayan Palace Regency Mazatlan
Billede af Mayan Palace Regency Mazatlan

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Mayan Palace Regency Mazatlan? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Mayan Palace Regency Mazatlan skinner med umiskendelig klassisk maya-elegance. Dette firestjernede hotel beguiles med sin evne til at blande luksus uden problem og forstyrre den unikke arkitektur og historie Sinaloa, Mexico. Af alle feriesteder i området er denne indkvartering den dybt forankrede til sin lokalitet og giver dig det bedste timeshare trække sig tilbage, hvis du er udmattet af de sædvanlige turistmål.

Her nyder du det yderste privatliv. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere sikrer også, at du aldrig vil løbe tør for plads til at lave din egen drømmeferie med ti hektar med gyldne Stillehavsstranden til rådighed for dig. Denne panoramaudsigt er også synlig fra terrassen på dit værelse, som tjener til at holde dig rolig og afslappet. Andre faciliteter, der kan trøste dig, omfatter fladskærms-tv, opholdsstue, tekøkken, spiseplads og eget badeværelse.

For at tilfredsstille dig yderligere, er der stilfulde restauranter på stedet, plus barer og havudsigt eller spisning ved poolen. Internetadgang holder dig tilsluttet, og 24-timers receptionen dækker alle dine behov. Der er tre opvarmede udendørs swimmingpools, tennisbaner, spa og fitnesscenter samt levende underholdning til din fritid, mens en specialbutik og shoppingbutik giver dig yderste bekvemmelighed på Mayan Palace Regency Mazatlan.

Mayan Palace Regency Mazatlan Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (alle enheder) Køkken (nogle enheder, ingen / delvis) Aircondition (alle enheder) Mikrobølgeovn (alle enheder)
Resort faciliteter
Strandpool Børnepool Træningsudstyr Spillelokale Legeplads Handicappadgang Elevator Billeje Dagligvarer Tøjvask Restaurant Snackbar Børnepasning
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (i nærheden) Golf (20.0 miles) Live underholdning (5.0 miles) Medicinsk facilitet (i nærheden) Shopping (10.0 km)
Lufthavn
Mazatlan International - 20.0 km
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Mayan Palace Regency Mazatlan timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Mayan Palace Regency Mazatlan, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Mayan Palace Regency Mazatlan, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Mayan Palace Regency Mazatlan

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Mayan Palace Regency Mazatlan ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Mayan Palace Regency Mazatlan.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Mayan Palace Regency Mazatlan kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.