Billede af Penina Golf Apartments
Billede af Penina Golf Apartments
Billede af Penina Golf Apartments
Billede af Penina Golf Apartments
Billede af Penina Golf Apartments

Adresse: Postboks 32, Penina, 8500-082, Alvor Portimao, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: peninaapartments.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Penina Golf Apartments? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Penina Golf Apartments er en unik timeshare udvikling af 24 ejerlejlighedslejligheder. De er placeret på grunden til Penina Estate og det berømte 5 Star Penina Hotel og Golf Resort og støder op til det karakteristiske 13. hul på den Henry Cotton-designede Penina Championship Golf Course.

Bestående af lejligheder med 2 soveværelser, 3 soveværelser og 4 soveværelser med følgende funktioner og faciliteter:

 • Generøse velholdte haver.
 • Privat swimmingpool og poolområde, fuldt møbleret med et passende antal parasoller og liggestole.
 • Poolhus med brusere og toiletter.
 • Fuldt udstyret køkken med køleskab, vaskemaskine, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Fladskærms-tv, der modtager en række åbne kanaler, en dvd-afspiller og gratis WiFi.
 • Stor balkon, ideel til afslapning og udendørs spisning. Udstyret med grill, bord og stole og liggestole.
 • Lejligheder størrelser 94 kvm - 118 kvm - 142 kvm, eksklusiv altan.
 • Bestyrerinde og personale på stedet.
 • Fuldt rengjort hver uge inklusive frisk linned pool og badehåndklæder. Yderligere rengøring efter aftale.
 • Elektriske golfvogne og golfkøller til en fordelagtig pris.
 • Barnesenge med linned og høje stole kan reserveres uden ekstra omkostninger, afhængigt af tilgængelighed.
 • Køber Penina Golf Apartments timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej Penina Golf Apartments, før du køber

  Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Penina Golf Apartments, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg hos Penina Golf Apartments

  Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Penina Golf Apartments ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Penina Golf Apartments.

  Alle søger Sælge timeshare ved brug af Penina Golf Apartments kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.