Billede af Pestana Viking Hotel
Billede af Pestana Viking Hotel
Billede af Pestana Viking Hotel
Billede af Pestana Viking Hotel
Billede af Pestana Viking Hotel

Adresse: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestana.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Pestana Viking Hotel? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Placeringen af ​​Pestana Viking Hotel kunne ikke være bedre som timeshare er direkte på kysten, med fantastisk udsigt over seascape. Puljen er en spektakulær velsignelse til udvej, og Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at slappe af ved poolen med en kølig drink gennem dagens varme.

Algarve har tempererede temperaturer hele året rundt, så uanset når du besøger dig, vil du kunne deltage i udendørs aktiviteter som vandreture gennem det utrolige landskab, besøger historiske byer og svømmer på stranden. For dem der er mere energiske, er der muligheder for at lære at windsurf og surfe i nærheden.

Portugal er berømt for fisk og skaldyr, og det ville være en skam at ikke forkæle masser af frisk lokal billetpris, især så tæt på havet. Landets vinscene er spirende, og en vinho verde, den særlige delikatesse til regionen, skal prøves mindst en gang under dit besøg. Pestana Viking Hotel tilbyder velplejede haver, uovertruffen udsigt, et luksuriøst poolområde og en spektakulær morgenmad. Det er ikke svært at se, hvorfor det er et af vores bedste valg til Portugal!

Pestana Viking Hotel faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Spillelokale, Frisør, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medicinsk Udstyr (2.0 miles), Indkøbsområde (1.0 miles),
Lufthavn
Faro - (33 miles - 53 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Pestana Viking Hotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Viking Hotel, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Viking Hotel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Viking Hotel

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pestana Viking Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Viking Hotel.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Viking Hotel kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.