Foto af Club Regina Cancun på Westin
Foto af Club Regina Cancun på Westin
Foto af Club Regina Cancun på Westin
Foto af Club Regina Cancun på Westin
Foto af Club Regina Cancun på Westin

Adresse: Boulevard Kukulcan Kilometro 20.5, Lotes 70 og 71, Zona 2 Hotel, Cancun, Quintana Roo 77500, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubregina.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Raintree's Club Regina Cancun? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Cancun i Quintana Roo, Mexico oser af lyksalighed på stranden. Det ligger langs strandpromenaden på Kukulkan Boulevard, og det giver gæsterne ubegrænset adgang til et privat strandområde sammen med næsten sytti værelser, der har balkon eller gårdhave, der åbner til en fantastisk udsigt over havet, der sensuelt smager det pulverformede hvide sand.

Store og komfortable, hver af disse attraktive timeshare enheder præsenterer et afslappende tilbagetog. De moderne værelser har et minimalistisk design og er færdige med faciliteter såsom aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, kingsize-seng og komplet badeværelse med boblebad. Tilslutning eller tilstødende værelser er tilgængelige. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler at anmode om en sådan enhed til familier eller større grupper, der bor i udvej.

I mellemtiden charmerer en rummelig udendørs pool gæster i boligen. Nyd en god svømmetur eller slappe af i liggestolene omkring det blå vand. Efter besøge restauranten for at nyde godt af god mad. Der er også gratis trådløs internetadgang på fællesområderne. Skulle du have brug for at arbejde, er der et forretningscenter, der opfylder dine behov. Yderligere, hvis du har brug for hjælp, lad det specialiserede flersprogede personale på Club Regina Cancun hjælpe dig med alle dine behov. Din tilfredshed er altid den prioritet her.

Club Regina Cancun på Westin Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / Delvis), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Øvelsesudstyr, Supermarked, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort (Valgfrit), Fiskeri (5.0 miles), Golf (2.0 miles),
Lufthavn
Cancun International - (8 miles - 12 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Club Regina Cancun på Westin timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Regina Cancun på Westin, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Regina Cancun på Westin, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Regina Cancun på Westin

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Regina Cancun på Westin ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Regina Cancun på Westin.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Regina Cancun på Westin kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.