Foto af Shell Vacations Club i Whispering Woods II
Foto af Shell Vacations Club i Whispering Woods II
Foto af Shell Vacations Club i Whispering Woods II
Foto af Shell Vacations Club i Whispering Woods II
Foto af Shell Vacations Club i Whispering Woods II

Adresse: 67800 E. Nicklaus Way, Welches, OR, 97067, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.shellvacationsclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Shell Vacations Club at Whispering Woods II? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Shell Vacations Club i Whispering Woods II til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Shell Vacations Club på Whispering Woods II faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Golf, Handicappede enhed, Legepladsområde, Sauna, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Skiudlejning (25.0 miles), Downhill Skiing (10.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Supermarked (15.0 miles), Health Club (1.0 miles), Sø 2.0 miles), Medicinsk faciliteter (20.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (1.0 miles), Skiskole (1.0 miles), Windsurfing (15.0 miles)
Lufthavn
Portland - (45 miles - 72 km)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Shell Vacations Club i Whispering Woods II

Når du køber timeshare på ejendomme som Shell Vacations Club at Whispering Woods II, er du garanteret en årlig flugt. Det vil hurtigt blive dit hjem hjemmefra og tilbyde en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Shell Vacations Club på Whispering Woods II, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Shell Vacations Club i Whispering Woods II, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Shell Vacations Club i Whispering Woods II

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Shell Vacations Club på Whispering Woods II ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Shell Vacations Club på Whispering Woods II.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Shell Vacations Club på Whispering Woods II kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.