Billede af SVC på Subic Holiday Villas
Billede af SVC på Subic Holiday Villas
Billede af SVC på Subic Holiday Villas
Billede af SVC på Subic Holiday Villas
Billede af SVC på Subic Holiday Villas

Adresse: George Deway Convention Center, Subic Bay Freeport Zone
Zambales, 1108, PHILIPPINES
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på SVC hos Subic Holiday Villas? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på SVC på Subic Holiday Villas til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

SVC på Subic Holiday Villas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken / fuld), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (9.0 miles), Bådsejlads (9.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Spillelokale (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning ), Live Entertainment (Nærliggende), Racquetball (2.0 miles), Scuba Diving (9.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (9.0 miles), Vandski (9.0 miles), Wind Surfing (9.0 miles)
Lufthavn
Diosdado Macapagal International - (56 miles - 90 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på SVC på Subic Holiday Villas

Når du køber timeshare på ejendomme som SVC på Subic Holiday Villas, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej SVC hos Subic Holiday Villas, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos SVC hos Subic Holiday Villas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos SVC hos Subic Holiday Villas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge SVC på Subic Holiday Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med SVC på Subic Holiday Villas.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af SVC hos Subic Holiday Villas kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.