Foto af Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto af Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto af Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto af Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto af Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vivaresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace er stedet at gå, hvis du leder efter det ultimative inden for luksus, så du kan blive forkælet og behandlet som royalty. Der er et væld af valg når det kommer til mad, så meget, at det eneste problem er at vælge hvad man skal spise! EN timeshare på dette feriested er en fantastisk investering i din fremtidige ferie, da Den Dominikanske Republik er en smuk, rolig ø, der går fra styrke til styrke. Uanset hvad der sker i dit eget liv derhjemme, vil en flugt til denne smukke oase lade dig føle dig afslappet og forynget, klar til at møde verden.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker beachside placering af denne udvej, hvilket betyder, at fra din lejlighed til liggestole er blot et spørgsmål om et par nemme trin. Bayahibe er det perfekte sted for en smule hvile og afslapning, men udvej har sådanne vidunderlige faciliteter, du måske nødt til at tvinge dig selv til at gå og udforske. Det er så smukt som Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, det ville være en skam at gå glip af at vandre gennem Den Dominikanske Republiks naturlige skønhed og forundre sig i dine fantastiske omgivelser.

Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / delvis), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Øvelsesudstyr, Fiskeri, Frisør, Ridning, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Spa, Swimmingpool, Tennis, Vandski, Wind Surfing,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, onsdag

Købe Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.