Foto af Westgate Park City Resort og Spa
Foto af Westgate Park City Resort og Spa
Foto af Westgate Park City Resort og Spa
Foto af Westgate Park City Resort og Spa
Foto af Westgate Park City Resort og Spa

Adresse: 3000 The Canyons Resort Drive, Park City, 840986552, 3000 The Canyons Resort Drive, PO Box 980460, Park City, UT 84098, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Westgate Park City Resort and Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den bedste skiløb i Utah, USA, er forstærket af Westgate Park City Resort og Spa, en smuk timeshare resort ideelt placeret for både skiløbere og feriegæster. Dette prisbelønnede feriekompleks tilbyder ski-in, ski-out adgang til pisterne sammen med skibutikken Aloha, en skibetjenesteservice og over tre hundrede udfordrende skiløjper på tværs af skråninger lige fra nybegynder til professionelt niveau.

Westgate Park City Resort og Spa faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Barnevagt, Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Træningsrum - Udstyret, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Låsemulighed, Legeplads, Restaurant, Sauna eller dampbad, Skiløb - Downhill, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs , Tennis, Adgang for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Biludlejning, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Skiløb - Langrend
Lufthavn
Salt Lake City / SLC38 Miles / 61 KM
Tjek ind / ud
Fredag, søndag

Køb Westgate Park City Resort og Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate Park City Resort og Spa, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Westgate Park City Resort og Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Park City Resort og Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate Park City Resort og Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Westgate Park City Resort og Spa.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Westgate Park City Resort og Spa kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.