Foto af Canal Boat Club på Blackwater Meadow, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Canal Boat Club på Blackwater Meadow
England


Til salg: £ 3,000 *
Udvej: Canal Boat Club ved Blackwater Meadow
Land: England
Uge: 1 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker det, når vi finder en usædvanlig timeshare, Og Canalboat Club på Blackwater Meadow er netop det. Denne dejlige smalbåd er fortøjet på en fantastisk beliggenhed i Shropshire, en del af England med en utrolig naturlig skønhed. På grænsen mellem Wales og England er mulighederne for dagsture og aftensmaden rigelige, med masser at se og gøre hver dag. De udendørs aktiviteter, der tilbydes, er også fantastiske med vandreture og cykling let fra bådens beliggenhed.

Et ophold på smalbåd giver feriegæster en chance for at bremse helt ned og tage alt som det kommer. Livet kan ikke blive mere afslappende end når du er på et smukt, traditionelt håndværk, der drev forbi marker og bakker og landlige pubber. Canal Boat Club på Blackwater Meadow har faciliteter til, når du ikke vil vove langt, eller når du vender tilbage fra en dag ud og omkring. Der er restauranter kun få minutter fra lystbådehavnen, og hvis du tager båden langs kanalerne, vil du kunne besøge en lang række traditionelle markedsbyer. Canalboat Club på Blackwater Meadow er som at gå tilbage i tiden til en enklere, mere sløv eksistens.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Bådsejlads, Fiskeri, Tøjvask, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Dagligvarebutik (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Sø (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar
Lufthavn
Birmingham International - (53 miles - 85 km)

Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, fredag, lørdag, onsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 674 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.