Foto af La Quinta i La Manga Club, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
La Quinta i La Manga Club
Spanien


Til salg: £ 1,250 *
Feriested: La Quinta på La Manga Club
Land: Spanien
Uge: 1 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
La Quinta i La Manga Club, Urbanización La Quinta Club, Calle del Castillo, s / n, 30389 La Manga Club, Murcia, Spanien

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

La Quinta i La Manga Club, det eneste medlemmers eneste område inden for La Manga Resort, er en virkelig eksklusiv timeshare erfaring for den kræsne rejsende. Beliggende i regionen Murcia, Spanien, det lokale område er stille men tæt på nærliggende strande, så du kan vælge hvor meget eller hvor lidt tid du bruger til at udforske eller slappe af. Dette luksuriøse feriested tilbyder en unik destination med sine 46 villaer omgivet af anlagte tropiske haver med en fantastisk udsigt. Benyt det private klubhus med en swimmingpool, der udelukkende er reserveret til brug for ejere og en svømmetur med lækre cocktails.

Nyd dit private, airconditionerede duplex med stor gårdhave - du kan endda have en grill og nyde din mad under stjernerne. I løbet af dagen, prøv din hånd på en runde golf på et af de tre nærliggende mesterskabsbaner eller ved et spil tennis på det dedikerede tenniscenter. Slap af i stilen på spaen, nyd aftenunderholdning på La Solana Klubhus, og samtidig væk dine dage i komfort. Rejse og fritid gruppe er stolt af at byde på timeshare til videresalg med La Quinta på La Manga Club.

Medlemskab er til rådighed i fire forskellige årstider: Rød: Generelt er det mest populære tidspunkt på året, dette inkluderer de fleste skoleferier; Blå: Almindelig højsæson udenfor de fleste skoleferietider, meget populær for vandsportsferie og golf uden folkemængder; Grøn: Ideel til golf, tennis og andre sportsaktiviteter. I grønsæson er vejret normalt tilfredsstillende varmt uden den kraftige sommervarme; Gul: Også ideel til golf og tennis med masser af aktiviteter til rådighed og den perfekte tid til den lange pause væk fra vinteren i Nordeuropa. Når du har lavet dit sind, når du vil besøge, skal du bare vælge enten en 2 Soveværelse eller 3 Soveværelse Villa.

Klik her for La Quinta Club Website

Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning 3.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (2.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Whirlpool / Hot Tub) ), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
San Javier - (10 miles - 16 km)

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1432 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.