Billede af Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Q Hoteller & Resorts Belton Woods
England


Til salg: £ 9,500 *
Feriested: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Uge: 01
Sæson: Peak
Størrelse: 3 Soveværelse
Yderligere info: Sauna i lodgen. Check-in dag er altid på 29th December hvert år

Lav en forespørgsel
Belton Woods, Belton, Near Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Fundet blandt 475 hektar af rolige Lincolnshire skov; Et historisk amt i øst for England. Belton Woods kan findes kun fire minutters kørsel fra National Trust webstedet Belton House, et klassisk engelsk landsted, der sidder blandt hollandske haver, 1300 acre deer park med onsite restauranter, indendørs legeplads og eventyr legeplads.

Belton Woods ' timeshare Kommer i en række luksusindgivere bestående af 2 soveværelse halvt dobbelthuse og 3 soveværelse fritliggende indgiver. Indgiverne er fulde af karakter med omhyggeligt udvalgte tæpper og møbler sammen med deres smukke omgivelser, hvilket giver en virkelig vidunderlig oplevelse. Faciliteterne omfatter et fuldt udstyret køkken, lydanlæg, privat sauna, marmor ensuite, frisk linned og gratis trådløs internetadgang blandt andre.

Rejse og fritid gruppe Mener Belton Woods at være en af ​​QLodges flere familievenlige resorts tilbyder en række familieaktiviteter, der giver gode nyheder til timeshare ejere. Dette omfatter minigolf, tennis, fodboldbane og tre naturstier. Den udvej er også hjemsted for en PGA Championship godkendt golfbane, state of the art gym, opvarmet pool, skønhedssalon og massage værelse. Der er også Højoktanaktiviteter Tilgængelig på Belton Woods herunder quad biking, off road kørsel, bueskydning, mountain biking og duer skydning.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Eksklusiv timeshare ferie mulighed i Lincolnshire i luksus Belton Woods. Belton Woods er et Interval International Premier Resort og vinder af Trip Advisors Certificate of Excellence 2015. 475 acres af betagende Lincolnshire landskab er baggrunden for denne fremragende udvej. Eksklusiv indretning, smagfuld indretning og nogle af de bedste og mest omfattende on-site fritidsfaciliteter gør Q Hotels (tidligere De Vere) på Belton Woods til en uforglemmelig timeshare-ferie. Denne 3 soveværelse luksus lodge giver dig ro, ro og skønhed i luksuriøse omgivelser og sover op til otte personer komfortabelt.

Denne mulighed er for den nyeste af 33-logerne og er det nærmeste hotel, barer og centrale faciliteter. Det er til den primære uge med nytår og begynder altid 29th December. Der er over 50 år til rådighed på denne timeshare.

Oprindelig pris ved køb i 2008 var mere end £ 17K. Der er kun en anden sådan uge, som i øjeblikket er tilgængelig, som på tidspunktet for skrivningen er til salg for over £ 21K.

Årligt vedligeholdelsesgebyr for 2019 er ca. £ 945.

Belton Woods er kun 3 miles fra Grantham station og let at finde, hvis du rejser i bil på A1. Bare sluk ved Gonerby Moor Services på B1174 og følg skiltene til dit skive af paradis. Lodgeen er smagfuldt indrettet og præsenterer luksuriøse møbler og inventar. Det største badeværelse har et boblebad samt en sauna og state of the art underholdningssystemer.

Hvis du kan trække dig væk fra din overdådige sten- og træhytte, tilbyder Belton Woods et fantastisk udvalg af fritidsaktiviteter. Forkæl dig i en runde golf på PGA-mesterskabet godkendte golfbaner, tag dig selv på tværs af land med quadcyklingoplevelsen eller simpelthen forkæle din mening i det smukke Lincolnshire-landskab på en af ​​naturstierne. Belton Woods tilbyder mountain biking, bueskydning, luft riffel skydning samt squash og tennis. Når du er færdig med al spænding, kan du slappe af i en af ​​de restauranter og barer på stedet, der byder på lækre retter og kulinariske lækkerier. Rabatter er tilgængelige for dig som lodge ejer.

Belton Woods er fremragende beliggende i Lincolnshire og tilbyder gæsterne en række spændende attraktioner at se i området. Mindre end en kilometer fra Belton House, et herregård fra det 19. århundrede komplet med børns udendørs eventyrlegeplads og storslået park. Tag en tur til Belvoir Castle og Grantham Museum, begge inden for rækkevidde som er Lincoln Castle og Rutland Water. Byerne Lincoln og Nottingham er en nem 17 minutters kørsel fra De Vere på Belton Woods og sørger for en sjov dag med nogle gode shoppingmuligheder og underholdning.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 350 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.