Billede af Marriotts Marbella Beach Resort, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Marbella Beach Resort
Spanien


Til salg: £ 11,995 *
Feriested: Marriotts Marbella Beach Resort
Land: Spanien
Uge: 3 Flydende
Sæson: Platinum
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Marriott's Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spanien

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Paradiset udfolder sig med timeshare ejerskab på Marriott Marbella Beach Resort, der ligger i Elviria på Costa del Sol. Dette feriested har sin egen bløde sandstrand og ligger lige ved stränderna Don Carlos og Nikki, hvor du kan vælge mellem hvor du vil hvile og slappe af. En fantastisk og stemningsfuld destination for par, familier, gruppe eller solo rejsende, det har noget for enhver smag. Faciliteterne omfatter to udendørs swimmingpools - en for børn og en for voksne - sammen med et legeplads, minigolf og en fodboldbane. For de voksne, der kan lide nogle seriøse R & R, er der også en indendørs voksenpool, en sauna og nok liggestole til masser af badning i den herlige middelhavssol.

Bedøvelse aftenudsigter er en del af dit ophold her, og hvis det er pulserende natteliv du leder efter, har udvej tre barer - hver med sin egen happy hour - og i nærheden Puerto Banus tilbyder noget, der passer til alle. Alt dette går for at vise præcis hvorfor Marriott Marbella Beach Resort skiller sig ud blandt Spaniens overflod af timeshare resorts som en af Rejse og fritid koncernens mest populære sælgere.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Udstyr til børnevenlig, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biludlejning, Klubhus, Fitnessrum - Udstyret, Supermarked, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Sauna eller dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub, trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Kasino Spil, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 814 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.