Billede af Puerto Anfi, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Puerto Anfi
Gran Canaria


Til salg: £ 1,500 *
Feriested: Puerto Anfi
Land: Gran Canaria
Uge: 21
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Beliggende på den sydvestlige kyst af Gran Canaria På De Kanariske Øer Rejse og fritid gruppe Er glad for at præsentere Club Puerto Anfi, som har en vidunderlig udsigt over Anfi's hjerteformede ø, marina og havet. Det her timeshare Udvej tilbyder en bred vifte af sports-, spil og fritidsfaciliteter for at holde hele familien underholdt.

På grund af sin nærhed til marinaen kan du også finde en bred vifte af lokale vandaktiviteter som en dagsudflugt på en yacht, fiskeri ekspeditioner for hele familien, en dolphin spotting krydstogt og dykning lige uden for døren.

Club Puerto Anfi byder på en række aktiviteter og underholdning som Maroa Club de Mar strandklubben, der ligger ved havnen eller en række barer og restauranter, der findes i hovedanlægget Anfi Plaza. I nærheden finder du fiskerbyen Arguineguin, der er hjemsted for adskillige barer og restauranter, der er populære blandt turister og lokale såvel som mange restauranter med speciale i fersk fisk fanget samme dag.

Byen Arguineguin tilbyder også gode transportforbindelser med færgetjeneste til nærliggende Puerto Rico de Gran Canaria og Puerto de Mogan. Der er også en offentlig busforbindelse undervejs til andre byer på øen, så du vil altid finde masser at gøre, når du besøger din timeshare.

Lejlighederne byder på en rummelig balkon, der fanger morgensolen med fantastisk udsigt over havet, og lejlighederne selv leveres med 1, 2 eller 3 værelser, der tilbyder alle de faciliteter, man kan forvente af et femstjernet feriested.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Elevator (Enhed), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, mandagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2770 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.