Foto af Skandinaviske Landsby, Skotland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Skandinaviske landsby
Skotland


Til salg: £ 2,000 pr. Uge *
Feriested: Skandinavisk Landsby
Land: Skotland
Uge: 31 - 32
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skotland, PH22 1PF

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Det dramatiske landskab i Aviemore, Skotland sætter tempoet for en intim og afslappet ferie på skandinaviske landsby midt i lilla bakker, snedækkede bjergtoppe og fascinerende lochs. Godt inden for Cairngorms National Park er det svært ikke at forkæle sig i ferien for livet her. Møbleret med skandinavisk fyrretræ kan gæsterne vælge mellem de 75 og fem attraktive timeshare lejligheder, suiter og villaer. Indkvartering er opvarmet og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge med ekstra køjer i nogle værelser. Hver er fuldt udstyret med satellit-tv og dvd-afspiller, telefon og køkken med ovn, fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

  Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især som det vigtigste badeværelse med et fuld størrelse bad og separat power shower. Villaerne har desuden vaskeri, mens lejlighederne har brug for en gæstevasketøj. Barnesenge, barnestole, sengevagter, trappegange, hårtørrere og kørestole er til rådighed på anmodning. Desuden tilbyder gratis trådløs internetadgang og parkeringsplads bekvemmelighed. I receptionen er der et stemningsfulde mødelokale med fremragende udsigt over bjergene. Der er også et stort spiseplads, tv og dvd-afspiller. Det er helt sikkert alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie, på plads på Scandinavian Village.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
  Resort faciliteter
  Vaskeri
  Nærliggende faciliteter
  Skiudlejning (2.0 miles), Downhill Skiing (8.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Sø (1.0 miles) , Live Entertainment (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (8.0 miles), Tennis (2.0 miles), Wind Surfing (6.0 miles),
  Lufthavn
  Inverness - (41 miles - 65 km)

  Tjek ind / ud
  lørdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 638 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.