Billede af Marriotts Aruba Ocean Club, Caribien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Aruba Ocean Club
Caribien


Til salg: Tilbud *
Resort: Marriotts Aruba Ocean Club
Land: Caribien
Uge: 1 Flydende
Sæson: Guld
Størrelse: 1 Soveværelse
Yderligere oplysninger: Havudsigt

Lav en forespørgsel
Marriott's Aruba Ocean Club, LG Smith Blvd 99, Palm, Eagle Beach, Aruba

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Rejsen til den maleriske udsigt og den pulserende blues af Palm Beach, Aruba, hvor du finder timeshare med Marriott's Aruba Ocean Club. Krystalklare ocean farvande byder dig velkommen til denne strand ejendom bestående af plys, værelser i kyst-tema og en-og to-værelses villaer, der kan sove op til otte personer. Et fortryllende feriemål, vil du opdage, at øens livsstil er en af ​​afslapning, med faciliteterne i din smukke lejlighed med det formål at skabe en hjemlig atmosfære.

Dette tropiske paradis har alt til rådighed for at sikre, at gæsterne oplever en virkelig afslappende uge eller to, herunder swimmingpoolen på stedet og Mandara Spa, hvor du kan nyde en underskriftsmassage eller behandling.

Restauranter på stedet inkluderer Atari, som ligger på stranden med borde i sandet og serverer friske, lokale retter. Også tilgængelig er Champion Sports Bar, der kan prale af pub-atmosfære og mad sammen med aftenunderholdning. Nærliggende lokale faciliteter inkluderer toldfri shopping og mange restauranter og barer, for ikke at nævne rigelige muligheder for at deltage i forskellige vandsporter på det fantastiske Caribiske hav. For timeshare, der er en sand juvel i området, Rejse og fritid gruppe anbefaler stærkt Marriott's Aruba Ocean Club.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2210 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.