Billede af Holiday Inn Club Vacations at Orange Lake Resort - West Village, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Holiday Inn Club Vacations i Orange Lake Resort - West Village
Florida


Til salg: £ 5,400 *
Resort: Holiday Inn Club Vacations på Orange Lake Resort - West Village
Land: Florida
Uge: 49
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Rute 192W, 8505 Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL 34747, USA

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Gå tilbage til starten med timeshare På Orange Lake Resort - West Village. Dette smukke og sprudlende feriested i Orlando, Florida, er hvor hele komplekset begyndte, og selv om det er den ældste del, er det stadig den mest efterspurgte. Dette skyldes, at det virkelig har noget for enhver smag: West Village Clubhouse tilbyder Swampy's Adventure Club med den elskede Bear Factory; Water's Edge Beach Club, som kan prale af en stor swimmingpool, dykke i film og kontantbingo for de voksne, og Breezes Restaurant and Bar med aktiviteter som karaoke to gange om ugen og Sunset Celebration seks dage om ugen.

Der er så meget at gøre med netop disse faciliteter, at det ville være let at glemme udvejens stenkast sted fra nogle af verdens bedste forlystelsesparker. Men hvis du ønsker at blive på stedet, vil en gratis pendulkørsel tage dig fra et område til et andet for at få det meste ud af alt, hvad udvej har at byde på. Om aftenen, gå tilbage til din afskærmede veranda, og hvis du er heldig, få en fantastisk udsigt over Disney fyrværkeri. Rejse og fritid gruppe Tror du ville være velrådede at overveje timeshare med Orange Lake Resort - West Village.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Børnebassin, Konferencefaciliteter, Øvelsesudstyr, Fiskeri, Spillelokale, Golf (Udstyr til rådighed), Supermarked, Handicappede enhed, Sø, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Legeplads Område, Racquetball (Udstyr til rådighed), Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Tennis (Udstyr til rådighed), Vandski, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles),
Lufthavn
Orlando International - (26 miles - 41 km)

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 820 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.